Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΟ: H γυναίκα που χτύπησαν οι τραμπούκοι του ΠΑΣΟΚ

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: tsantiri.gr

Ένταση επικράτησε στο πνευματικό κέντρο Βριλησσίων όπου γινόταν η εκλογική διαδικάσία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί αγανακτισμένοι πολίτες που αποδοκίμαζαν όσους εισέρχονταν για να ψηφίσουν. Κάποια στιγμή τα αίματα «άναψαν», όταν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν.
Μάλιστα, μια διαμαρτυρόμενη γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από χτύπημα υποστηρικτή του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα στο tsantiri.gr η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ  και  της έκαναν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι.
Δείτε τι γράφει το indymedia για το περιστατικό καθώς και τη φωτογραφία της γυναίκας.

ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠ’ ΕΞΩ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ).
ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ 3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ.
ΑΠ’ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: