Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Για το ανθρωποειδές κτήνος που δηλητηριάζει σκυλάκια στο Δίστομο - Καταζητείται για να τον προπηλακίσουμε και να τον ξυλοφορτώσουμε



Για το ανθρωποειδές κτήνος που δηλητηριάζει σκυλάκια στο Δίστομο - Καταζητείται για να τον προπηλακίσουμε και να τον ξυλοφορτώσουμε.

Είναι κάτι στιγμές που σιχαίνομαι ανελέητα το ανθρώπινο είδος. Το απολίτιστο, δολοφονικό και βάρβαρο ανθρώπινο είδος.
Πόσω μάλλον χτες, όταν πληροφορήθηκα από έναν καλό και ευσεινήδητο συμπατριώτη μας, τον Μ.Τότι δηλητηριάστηκαν σε συγκεκριμένη γειτονιά του Διστόμου, όπου έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, μικρά κουταβάκια.
Τι ύπουλη, άνανδρη και φρικτή πράξη είναι αυτή; Τι έφταιγαν τα σκυλάκια αν κάποιος τα εγκατέλειψε; Δεν μπορούσε να απευθυνθεί σε κάποια αρμόδια υπηρεσία; Στο κάτω - κάτω, απ' όσο ξέρω, τα φρόντιζαν άλλοι γείτονες με μεγάλη ευχαρίστηση.
Ξέρει αυτό το ανθρωποειδές κτήνος με τί αποτρόπαιο και φρικτό θάνατο πεθαίνουν τα σκυλιά;
Γνωρίζει ότι η νοημοσύνη ενός σκύλου ξεπερνά κατά πολύ την δική του;
Το γνωρίζει ότι αν ήταν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, θα πήγαινε μέχρι και φυλακή;
Και εδω ισχύει ο νόμος, αλλά δεν εφαρμόζεται ποτέ.
Λυπάμαι για την ανθρώπινη φύση και για το δολοφονικό κτήνος, και για να καταλάβει - αν και το θεωρώ απίθανο γιατί είναι κρετίνος - το τι έκανε, αρκεί να σκεφτεί ότι είναι σαν να δολοφόνησε δύο ανθρώπους 9 χρονών περίπου, με δηλητήριο και αργό μαρτυρικό θάνατο. Τα σκυλιά πονάνε πιο λίγο απ' τον άνθρωπο;
Εδώ τα λόγια περιττεύουν. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: