Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου εργαζομένων Απεργών της Χαλυβουργίας


ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α.
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε να ενισχύσει το σωματείο των εργαζομένων Απεργών της Χαλυβουργίας με το ποσό των 300ευρώ , από το αποθεματικό του Συλλόγου, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα τους.
Στη συνέχεια με πρωτοβουλία του Δ.Σ. συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα από συναδέλφους , άλλους εργαζόμενους και πολίτες της περιοχής μας και παραδόθηκαν  στους απεργούς  ,το Σάββατο 3/3/2012,  στην Πύλη της Χαλυβουργίας. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συναδέλφων στην καθαριότητα, οι οποίοι πρόσφεραν το γάλα που τους παρέχει η υπηρεσία.
Ο Αγώνας αυτός αφορά όλη την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές  και μαθητές που πλήτ-τονται  από τη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική της πραξικοπηματικά  διορισμένης  Κυβέρνησης Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ., ΛΑΟΣ)
η οποία εκπροσωπεί , όπως και οι προηγούμενες,  τα συμφέροντα των Μεγάλων Τραπεζών ,των Βιομηχάνων, της ΕΕ και της Τρόικας.
Είναι αγώνας για το δικαίωμα στη ζωή, στη δουλειά και στην αξιο-πρέπεια.
Η Συμπαράσταση και η Αλληλεγγύη σε οποιοδήποτε σωματείο Δημοσίου ή Ιδιωτικού τομέα ή συλλογικότητα αντιστέκεται  είναι Υποχρέωση όλων μας.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να σκύψουν  το κεφάλι οι Χαλυβουργοί ,που κρατάνε αναμμένη την φλόγα της αντίστασης εδώ  και τέσσερις μήνες, γιατί η ήττα τους θα είναι και δική μας ήττα.

Ο Μόνος Δρόμος είναι αυτός της Αντίστασης και Πάλης μέχρι την Ανατροπή αυτής της Πολιτικής
που θέλει να εξαθλιώσει  και να υποδουλώσει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: