Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι «αγανακτισμένοι», ο Τσίμας και η παραπληροφόρηση του “Σείριος FM”


Τη δική τους πινελιά στη μαζικότατη εκδήλωση κατά την παρουσίαση του βιβλίου ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ του Παύλου Τσίμα προσπάθησαν να δώσουν 12-15 άτομα που περίμεναν στο απέναντι πεζοδρόμιο  να τον αποδοκιμάσουν, θεωρώντας τον αρνητικό διαμορφωτή της κοινής γνώμης μέσα από την τηλεόραση.
Φωνάζοντας συνθήματα με την εμφάνισή του και ρίπτοντας δύο αυγά οι πιο θερμόαιμοι στην πινακίδα του βιβλιοπωλείου αποχώρησαν χωρίς κανένα επεισόδιο.
Τα υλικά αυτά στάθηκαν αρκετά για τον τοπικό ραδιοσταθμό “Σείριος FM”  και την ιστοσελίδα του, να φτιάξουν ομελέτα ασύστολης ψευδολογίας και παραπληροφόρησης που αναπαράχθηκε από αρκετές ακόμα ιστοσελίδες περί δήθεν «πετυχημένων ρίψεων αυγών στο πρόσωπο του δημοσιογράφου» , τριπλασιασμό του όγκου των συγκεντρωμένων και προβολή ανύπαρκτων πανό, προϊόντα της καλπάζουσας φαντασίας τους.
Ο κιτρινισμός στο μεγαλείο του.  

Για τη μαζικότατη  εκδήλωση με τον έντονο προβληματισμό θα ακολουθήσει ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και την ομιλία.

3 σχόλια:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΤΗΣ SΙΕΜΕΝS ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

Πέτρος Δ. είπε...

Κιτρινισμός είναι να γράφεις ότι ένα αυγό βρήκε τον στόχο του, ενώ στην πραγματικότητα αστόχησε. Η "δουλειά" του MEGA και του κ. Τσίμα δεν αστοχεί ποτέ, βρίσκει κατευθείαν στην καρδιά την Ελλάδα. Το χρώμα τους είναι το φαιό.

ΜΠΑΜΠΗΣ είπε...

http://www.facebook.com/photo.php?v=2981989022090&set=vb.1032882212&type=2&permPage=1