Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η Έλλη Πασπαλά σε ένα αφιέρωμα στο αγγλόφωνο τραγούδι στην Αστραδενή

Μια απρόβλεπτη μουσική έκπληξη μας περιμένει στην Αστραδενή το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή για να μας ταξιδέψουν σ έναν κόσμο που γνωρίζουν κι αγαπούν πολύ. Τον κόσμο του αγγλόφωνου ερωτικού (και όχι μόνο) τραγουδιού αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική, η μοναδική Έλλη μάς ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε και ζούμε και μαζί με τον δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή στο πιάνο, μας προκαλούν συνεχώς να θέλουμε να λικνιστούμε στους ρυθμούς των τραγουδιών τους.

“Rainbows, Moons and Broken Bicycles”

Με όχημα ένα σπασμένο ποδήλατο (“Broken Bicycles” Tom Waits) πετάμε ως το ουράνιο τόξο του Μάγου του Οζ (“Somewhere Over The Rainbow”) και στο τέλος απολαμβάνουμε το γεμάτο φεγγάρι που φωτίζει το απέραντο ποτάμι ( “Moonriver” Breakfast at Tiffany’s),

The man I love” του George Gershwin, το παραμυθένιο “Νature Boy”, τραγούδια των Cole Porter, Leonard Cohen, Van Morrison, τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει και συγκινήσει, συναπάρχουν με αυτά μιας νεότερης γενιάς τραγουδοποιών, όπως του Rufus Wainwright και του Jamie Cullum, αλλά και της δικής μας Monika. Φυσικά απ αυτήν την εκλεκτή παρέα δε θα μπορούσε να λείψει το “Summertime in Prague” του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

Το χθες και το σήμερα του αγγλόφωνου τραγουδιού από δύο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

Σάββατο στις 3 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ. 

Είσοδος 15€ με ποτό
Art Cafe Αστραδενή, Έρκυνας 5 Λιβαδειά, τηλ: 22611 00920

Δεν υπάρχουν σχόλια: