Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζεται και δυναμώνει ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια, από την Επιτροπή Αγώνα Λιβαδειάς



Συνεχίζεται και δυναμώνει ο αγώνας ενάντια  στα χαράτσια

Συμπολίτες εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και συνταξιούχοι,
Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου καταστροφή των συνθηκών ζωής και του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων εξαιτίας μιας καταιγίδας φόρων και χαρατσιών που επιβάλλει η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας. Στόχος αυτών των χαρατσιών είναι να σωθούν οι τραπεζίτες, οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι – δανειστές, σε βάρος της επιβίωσης των λαϊκών στρωμάτων.
Γιαυτό είναι απόλυτη ανάγκη να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια, κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από την ενεργό συμμετοχή σε επιτροπές αυτοοργάνωσης και αντίστασης. Τις επόμενες μέρες κάνουμε εξόρμηση στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης μοιράζοντας ανακοινώσεις και καλώντας τους συμπολίτες μας να μην πληρώσουν.
Πρόσφατα συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα Λιβαδειάς ενάντια στα χαράτσια. Καλούμε κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο παράνομο και ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα που επιβάλλεται μέσω της ΔΕΗ. Να κινητοποιήσουμε κάθε γειτονιά, κάθε σύλλογο και κάθε σωματείο, να δυναμώσουμε τον αγώνα για να προστατεύσουμε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.
Καλούμε όλους και όλες, τη Δευτέρα 28/11 και ώρα 19:00, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς.


Επιτροπή Αγώνα Λιβαδειάς ενάντια στα χαράτσια
Επικοινωνήστε μαζί μας στο epitropilivadias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: