Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου "Για μια χούφτα βινύλια" της Χίλντας Παπαδημητρίου στην ΑΣΤΡΑΔΕΝΗ


 
 
Η Ομάδα BookCrossing Λιβαδειάς, η Πολιτιστική Εταιρία "Πόλις", το βιβλιοπωλείο "Σύγχρονη Έκφραση" και οι Εκδόσεις "Μεταίχμιο", σας προσκαλούν στην παρουσίαση του rock 'n' roll αστυνομικού μυθιστορήματος "Για μια χούφτα βινύλια" τηνΠαρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 21.00, στο Art Cafe Αστραδενή.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ποιητής Γιώργος Χ. Θεοχάρης, ενώ η συγγραφέας Χίλντα Παπαδημητρίου θα έχει ρόλο dj στο πάρτυ με βινύλια που θα ακολουθήσει.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα εδώ. Το soundtrack του βιβλίουεδώ.

Το βιβλίο
Ο αστυνόμος Χάρης Νικολόπουλος πλησιάζει τα σαράντα, αλλά ζει ακόμα με τη μαμά του και απασχολείται σε δουλειές ρουτίνας στη ΓΑΔΑ. Και τώρα, για πρώτη φορά του αναθέτουν τη διαλεύκανση μιας ανθρωποκτονίας. Πρέπει να βάλει τα δυνατά του να βρει τον δολοφόνο, αφού λαχταράει να κάνει καριέρα ντετέκτιβ, σαν τους ήρωες των αστυνομικών βιβλίων που διαβάζει.

Εντούτοις, η δολοφονία του συλλέκτη δίσκων βινυλίου Σταμάτη Παυλίδη αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απʼ όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Ο αστυνόμος Χάρης Νικολόπουλος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια παρέα ανθρώπων που όλοι έχουν κάτι να κρύψουν. Και ο Χάρης θα αναρωτηθεί: «Μα είναι δυνατόν να σκοτώσει κανείς για μια χούφτα βινύλια;».


 
Art Cafe Αστραδενή, Έρκυνας 5 Λιβαδειά, τηλ: 22611 00920

Δεν υπάρχουν σχόλια: