Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Το Δίστομο 29 Μαραθώνιο Κλασικής διαδρομής

Μόλις με ειδοποίησε ένας συμπατριώτης μας που βρίσκεται στον 29 Μαραθώνιο Κλασικής διαδρομής, ότι τερμάτησε κάποιος εθελοντής αθλητής, φορώντας μπλούζα με το όνομα ΔΙΣΤΟΜΟ, και δείχνοντας την στον τερματισμό του. Ο αθλητής δεν φαίνεται να έχει ρίζα από το Δίστομο, κι αυτό μας τιμά ιδιαίτερα.
Αν προκύψει τίποτα νεώτερο θα σας ενημερώσω.
Δείτε το πρώτο σχόλιο για περαιτέρω ενημέρωση.

2 σχόλια:

Λ.Δ. είπε...

Πρόκειται για τον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Α΄θηνας στον οποί πήραν μέρος περίπου 10.000 αθλητες από 109 χώρες του κόσμου. Μεταξύ αυτών είναι και οι περίπου 80 μαραθονωδρόμοι που τρέξαν - και τερμάτησαν - με την φανέλλα της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.Να σημειωθεί οτι αρκετοί απο τους 80 έχουν τρέξει στο Δρόμο Θυσίας Διστόμου της 10ης Ιουνίου ως μέλη των Δρομέων Υγείας ή της Φλόγας ή ως μεμονωμένοι. Φέτος, μάθαμε, θα έρθουν περισσότεροι!
Τωρα για τον Μαραθωνοδρόμο που είχε στην φανέλλα του την λέξη ΔΙΣΤΟΜΟ,τον εντόπισε στον τερματισμό, στην είσοδο του Καλλιμάρμαρου ένας συμπατριώτης μας, του φώναξε <>, <> και τον χειροκρότησε, μαζί με άλλους. Αυτός γύρισε πολύ ευχαριστημένος, ανταπέδωσε τον χαιρετισμό τρέχονταςπρος το τέρμα!. Είχε μαύρα, κοντά και πυκνά γένια, ήταν αδύνατος , αθλητικός 40άρης και όσο πρόσεξε στο αστραπιαίο αυτόν χαιρετισμό, δεν πρέπει να ήταν Διστομίτης ή ο ίδιος δεν τον ήξερε. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία - το αντίθετο μας τιμά διπλά. Αλλωστε για τον λόγο που είχε στην φανέλλα του το όνομα του Διστόμου, <>!
Υστερόγραφο: Στον Μαραθώνιο πήραν μέρος και έκαναν αισθητή την παρουσία τους ΠΟΛΛΑ μέλη αθλητικού Σωματείου από την ΘΗΒΑ. Του χρόνου πρέπει να τους καλέσουμε να έρθουν στον Δρόμο Θυσίας Διστόμου!

Ανώνυμος είπε...

..... μήπως 'ηταν ο ΓΑΠ μεταμφιεσμένος?????αλλοιώς δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει