Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.


ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2 μμ- ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:
ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ  ΗΣΑΠ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1.30 μμ
 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ  ΗΣΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1.30 μμ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ

Αφού ήξερες, δεν του το ʼλεγες;

Αφού ο κύριος Λουκάς Παπαδήμος χαίρει της εμπιστοσύνης των τοκογλύφων δανειστών μας, πώς είναι δυνατόν να χαίρει συγχρόνως και της εμπιστοσύνης του Λαού; Πώς είναι δυνατόν ο Γιωργάκης, ενώ είχε τον Παπαδήμο σύμβουλό του στα οικονομικά, το μόνο που κατόρθωσε ήταν να οδηγήσει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση;
Γιατί άραγε ο τωρινός πρωθυπουργός δεν αποκάλυψε στον προκάτοχό του Γιωργάκη τη θαυματουργή συνταγή για την επίλυση της κρίσης;

Γιατί απλούστατα δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή εκτός από την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος που βρίσκεται στην αποσύνθεση του.

Οι ξένες εφημερίδες αποκάλεσαν τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας « Σωτήρα». Σωτήρας των τραπεζών βέβαια!! Είναι δικό τους παιδί και μιλάει τη δική τους γλώσσα. Κάναμε μια δήθεν μεταβατική, δήθεν προσωρινή κυβέρνηση με τη σύμπραξη 3 κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) για να ηρεμήσουν την οργή του λαού προκειμένου να περάσουν νέα σκληρά μέτρα που θα οδηγήσουν σε άγρια λιτότητα και ανεργία.

Θολώνουν συνειδητά τα νερά προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι με τη συνεργασία των 3 κομμάτων της λυκοσυμμαχίας, το κεφάλαιο θα βγεί επιτέλους από την κρίση που το ταλανίζει.

Ο κύριος Λουκάς Παπαδήμος ήταν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) και σύμβουλος του Γιωργάκη στα οικονομικά θέματα για ένα χρόνο. Είναι μέλος της γνωστής «Τριμερούς Επιτροπής» που δημιουργήθηκε το 1973 από τη μήτρα της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ (των μεγαλοκαπιταλιστων Ροτσιλντ-Μοργκαν-Ροκφελερ). Η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1954 στη πόλη Μπιλντερμπεργκ της Ολλανδίας, κοντά στο Αρνεμ. Η « Τριμερής Επιτροπή», κατά κόσμο «σκοτεινό διευθυντήριο», σχεδιάζει και προωθεί την παγκόσμια πολιτική ενός βάρβαρου καπιταλισμού των αγορών ενάντια στα συμφέροντα του Λαού. Ενός συστήματος που έχει σαν θεό του το κέρδος και η ιδεολογία του είναι « ο θάνατός σου η ζωή μου». Ειδικά σε περιόδους, που το παραδοσιακό κοινοβουλευτικό σύστημα καταντάει αναξιόπιστο και αναποτελεσματικό , τότε αναλαμβάνει τα ηνία στο προσκήνιο η « Τριμερής Επιτροπή» (Ευρώπη-Αμερική-Ασία) αποτελούμενη από εκπροσώπους του διεθνούς κεφαλαίου. Στην Ελλάδα καθώς και στη γειτονική Ιταλία το τραπεζικό σύστημα έβγαλε τη μάσκα της «Δημοκρατίας» και στρογγυλοκάθισε στον πρωθυπουργικό θώκο με τους Λουκά Παπαδήμο και Μάριο Μόντι αντίστοιχα. Έβαλαν «εντελώς τυχαία» δύο «έμπιστους» τραπεζίτες να κάνουν την βρώμικη δουλειά, προκειμένου να διασώσουν το σύστημά τους. Το κεφάλαιο λοιπόν μέσα στη θανάσιμη κρίση του, ανήμπορο να κυβερνήσει, μέσω της πολιτικής του ορντινάντσας βρίσκει συμφέρουσες λύσεις προκειμένου να αυγατίσει τα κέρδη του, βάζει στην εξουσία τους ίδιους τους τραπεζίτες του. Απαξιώνει τους εργαζομένους , τους αποκαλεί συνένοχους στη διαφθορά του (« μαζί τα φάγαμε») και τους επιβάλλει σκληρά μέτρα λιτότητας οδηγώντας τους στην απόλυτη φτώχια.

Η κοροϊδία προς το Λαό δεν έχει τέλος. Δεν του μένει τίποτα άλλο να χάσει εκτός από την αξιοπρέπεια του. Τους βλέπει μεγάλους γιατί ο Λαός είναι ακόμα γονατιστός. Ας συνειδητοποιήσει τη δύναμή του! Ας εξεγερθεί επιτέλους συνειδητά και τότε όλα θα αλλάξουν γύρω του!! Η άρχουσα τάξη θα εγκαταλείψει πανικόβλητη το προσκήνιο της ιστορίας. Θα δώσει τη θέση της σε μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο και την ευτυχία του. Χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.denplironodenplirono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: