Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δίστομο-Ταϊλάνδη - Η υποκρισία της γερμανικής κυβέρνησης

Έστειλε ο συμπατριώτης μας, Γιάννης Παπαϊωάννου

Αναδημοσίευση: 4 τροχοί
Πηγή:Der Spiegel
 Αυτοί ξέρουν να κάνουν κατασχέσεις!!!
Απάντηση σχόλιο από τον Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο:

Πολύ καλό ! Εκεί , στην Γερμανία , δεν βρέθηκε , όπως σε μας το 2000 , ένας Μιχάλης Σταθόπουλος ν΄ανατρέψει ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ...¨ , για να μην ¨διαταράξει τις εξωτερικές διπλωματικές σχέσεις της …¨.
Εκεί δεν βρέθηκε ένας Χάρης Καστανίδης ( ο οποίος χθες , μέσω ¨γιαουρτώματος ¨ απεδώθει ...¨κατάλευκος στη κοινωνία¨ ) που αρνείται να καταργήσει , παρά τις διαρκείς εκκλήσεις , την από τον καιρό του Ι. Μεταξά Διάταξη του Ποινικού Κώδικα , η οποία επιτρέπει στον εκάστοτε Υπουργό ¨Δικαιοσύνης¨ να ανατρέπει αποφάσεις των οργάνων της ( και μάλιστα του Άρειο Πάγου ) για…¨ λόγους προστασίας εξωτερικών σχέσεων...¨

, η οποία έδωσε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον Μ. Σταθόπουλο να μην – επιτρέψει ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ¨ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ¨ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ...
Ενώ παράλληλα ο ίδιος , ο ¨κατάλευκος¨ , ΠΡΟΣΦΑΤΑ μέσα σε μια νύχτα πέρασε από την Βουλή διάταξη με την οποία - επανεργοποιήθηκε - το από τον Κ. Καραμανλή το 1959 ( ! ) –καταργούμενο ¨ ¨Ελληνικό Γραφείο Δίωξης Εγκληματιών Πολέμου¨ ( για να δικάσει εκατοντάχρονους ναζί ( ! ) , εάν βρεθούν..., ενέργεια που θα έπρεπε να είχε υλοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ΑΠΌ 1981 , εάν ήταν ¨σοσιαλιστικό ¨ )- ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ - ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...( Ισραήλ ) ! Και ενώ ¨επανασύστησε ¨ το ¨ Ελλ. Γρ. Δίωξης Εγκλ. Πολ. ¨ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ - ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - τους 800 ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ( τους οποίους είχε παραλάβει ΕΠΙΣΗΜΑ το 1959 με την υπόσχεση να τους δικάσει ( ! ) και αντί για αυτό ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ –ΟΛΟΥΣ –ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ .
Ένα Θέατρο Σκιών όλη η Ελλάδα . Καλή μας εβδομάδα Κατεχόμενοι πολίτες. Ελήφθη ήδη η απόφαση διορισμού -τοποθέτησης Γερμανών και άλλων Τροϊκανών -¨Υπέρ-Υπουργών¨ σε κάθε Υπουργείο της...¨Ελλάδας¨ , οι οποίοι θα προ - εγκρίνουν ή όχι κάθε απόφαση των... υπαλλήλων τους ¨Ελλήνων Υπουργών¨ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: