Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Κοινή ανακοίνωση ΕΣΕ Θήβας




ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                               ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ                                      ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                  

Αυτοί που κλείνουν τα Νοσοκομεία, αυτοί που στερούν από τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα φάρμακα και παροχές πρώτης ανάγκης, ΤΩΡΑ κόπτονται για την δημόσια υγεία στοχοποιώντας τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.
Αυτοί που με έκτακτα «στρατοδικεία» ,με δίκες ερήμην δικηγόρων, επιστρατεύσεις, απειλές για απολύσεις, θέλουν να κάμψουν το  αγωνιστικό φρόνημα του κλάδου και να καταργήσουν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία και στην απεργία, Νοιάζονται δήθεν για την Δημοκρατία.
Αυτοί που μας οδήγησαν έως εδώ, που ξεπουλούν τη χώρα όσο όσο και σπρώχνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην εξαθλίωση και το μαρασμό
θέλουν να σώσουν την πατρίδα.  Μόνο που δική τους πατρίδα δεν είμαστε εμείς παρά οι Μεγαλοτραπεζίτες, οι Μεγαλοεφοπλιστές ,οι Μεγαλοεργολάβοι η κοινωνική και οικονομική ελίτ του τόπου.
Αυτοί που σχεδίασαν το ξεπούλημα των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων ενδιαφέρονται τώρα για τη σωστή  λειτουργίας τους.
Δε θα τους κάνουμε τη χάρη
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
Συμπολίτες, παρά τη συστημική προπαγάνδα και την προσπάθεια εκφοβισμού της κοινής γνώμης  που επιχειρούν  τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης κατ’ εντολή των μεγάλο Καναλαρχών, γνωρίζετε καλά ότι με την μείωση των δικών μας μισθών μειώθηκαν και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα , καταργήθηκαν και καταργούνται οι Σ.Σ.Ε, αυξήθηκε η ανεργία και κλείνουν κατά δεκάδες μαγαζιά και βιοτεχνίες. Απολύονται Δημόσιοι και Δημοτικοί υπάλληλοι και την ίδια στιγμή προωθούν την κατάργηση της Ε.Σ.Σ.Ε.


Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ όπως και όλοι οι εργαζόμενοι ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για το δικαίωμα στη ζωή , στη δουλειά και την αξιοπρέπεια.

Για το δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση, για την κοινωνική και νοσοκομειακή  περίθαλψη για μας και τις οικογένειες μας, για παιδικούς σταθμούς και αξιοπρεπή γηρατειά.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του εθελόδουλου πολιτικού προσωπικού που οδηγεί στην απόγνωση τον κόσμο της εργασίας, για την ανατροπή της υποταγμένης στα συμφέροντα των μεγάλων Τραπεζών της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ Κυβέρνησης.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑΣ





ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: