Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Παπουτσής αντί να παραιτηθεί και να ζητήσει συγγνώμη, κατηγορεί τον Μίκη Θεοδωράκη για τα επεισόδια!!!

Πηγή/Αναδημοσίευση: Η Πολιτεία του Στέντορα

Διάβασα εδώ ότι ο ελεεινός και τρισάθλιος υπουργός Χ.Παπουτσής, ο άνθρωπος που δεν παραιτήθηκε ούτε με τους νεκρούς τους ΣΑΜΙΝΑ έστω για λόγους ευθιξίας, τόλμησε να κατηγορήσει τον ΜΥΘΟ Μίκη Θεοδωράκη για τα χθεσινά και προχθεσινά επεισόδια!
Είναι να σε πιάνουν τα γέλια με δαύτους πραγματικά...
Εμείς που αποτελούμε την Κ.Α.Π όμως, όλοι οι Σπιθιστές, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη, θα τους κάνουμε την ζωή ΚΟΛΑΣΗ! Θα κάνουμε την ζωή των ΦΑΥΛΩΝ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ εξουσιαστών ΚΟΛΑΣΗ! Όπως μας έκλεψαν το όνειρο εκείνοι, έτσι κι εμείς θα τους χαρίσουμε την αϋπνία...
Ξαναβάζω απο κάτω την χθεσινή δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τον "κύριο" Παπουτσή για να καταλάβουν όλοι για τι άτομο μιλάμε...

Stendoras
Λέει λοιπόν: 

Ο Χρήστος Παπουτσής θεωρεί το Μίκη Θεοδωράκη ηθικό αυτουργό των επεισοδίων


Ως γνωστό, ο Μίκης Θεοδωράκης, πριν ακόμη ξεσπάσουν τα χθεσινά ακραία επεισόδια έστειλε ανοικτή επιστολή στην οποία αναφερόταν σε “κουκουλοφόρους του Παπουτσή” που θα προβοκάρουν τις διαδηλώσεις.
Ο υπουργός του απάντησε σήμερα στη Βουλή ξεκινώντας την ομιλία του διαβάζοντας αποσπάσματα από τη προχθεσινή του ανακοίνωση στην οποία, όπως είπε ο Παπουτσής, καλεί “τον κόσμο να μαζέψει όλες τις δυνάμεις του και να αντισταθεί στην κυβέρνηση”.
Κατά τον υπουργό, το γεγονός αυτό φταίει για τα επεισόδια που έγιναν την Τετάρτη στο Σύνταγμα!
“Αυτά ακούστηκαν χθες στην πλατεία, για να διαμορφωθεί το κλίμα. Ένα κλίμα που καλλιεργήθηκε με ντουντούκες και μεγάφωνα στην πλατεία, διαβάζοντας το κάλεσμα του Θεοδωράκη” είπε ο Παπουτσής.

1 σχόλιο:

Κάποιος είπε...

Παπουτσή...Τα παπούτσια σου και δρόμο