Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!



ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ

Καλημέρα,
Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη αρχίζει σιγά σιγά να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της μέσα στην Ελληνική κοινωνία, ο Ελληνικός λαός αρχίζει σιγά σιγά να την μαθαίνει, να ακούει γι' αυτήν και για τις θέσεις της. 
Η συγκλονιστική συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οι υπόλοιπες συνεντεύξεις του, οι ομιλίες του, οι δράσεις των Σπιθιστών σε ολόκληρη την χώρα και η κατακόρυφη αύξηση των Σπιθών σε ολόκληρη την χώρα έχουν σαν αποτέλεσμα σιγά σιγά να αλλάξει ολόκληρη η ατζέντα της παραπληροφόρησης των συστημικών ΜΜΕ και ο Ελληνικός λαός να αρχίσει (σιγά σιγά) να διαφωτίζεται  σωστά για το τι σημαίνει μνημόνιο, δανειακή σύμβαση και γενικότερα για το που μας έχει μπλέξει η κυβέρνηση και ο κ.Παπανδρέου.
Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ειδικά τις τελευταίες μέρες είναι:
1) Λογοκρισία του έργου-συμβόλου Μαουτχάουζεν του Μίκη Θεοδωράκη και του Ιάκωβου Καμπανέλλη απ' την Αυστριακή βουλή με πρόσχημα τις δήθεν αντισημιτικές δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη.
Η είδηση εδώ: 
2) Το Wiesenthal Centre ζήτησε να αφαιρεθεί το βραβείο της UNESCO από τον Μίκη Θεοδωράκη, πάλι με πρόσχημα τις δήθεν αντισημιτικές δηλώσεις του Μίκη.
Η είδηση εδώ: 
3) Αποκλεισμός του Μίκη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ για να (μην) εκθέσει ελεύθερα τις απόψεις του και να γνωστοποιήσει στον Ελληνικό λαό την ίδρυση, τις θέσεις και την δράση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
Αναρωτηθείτε όλοι με το χέρι σας στην καρδιά γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αναρωτηθείτε γιατί ξαφνικά άρχισε αυτός ο λυσσαλέος και απροκάλυπτος πόλεμος στον σπουδαιότερο Έλληνα πατριώτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη. Αναρωτηθείτε όλοι γιατί ξαφνικά τώρα υπάρχει αυτή η τεράστια φίμωση και πολεμική εναντίον του και εναντίον ολόκληρης της ΚΙΝΗΣΗΣ μας. Αναρωτηθείτε γιατί όλοι μαζί απ' το εξωτερικό και το εσωτερικό εναρμονίστηκαν ταυτόχρονα και βάλθηκαν να κατασυκοφαντήσουν και να χτυπήσουν τώρα τον Μίκη Θεοδωράκη, την εποχή που ίδρυσε μια πολιτική ΚΙΝΗΣΗ.
Κάθε ένας Έλληνας πατριώτης οφείλει να δώσει μια απάντηση, να πάρει ξεκάθαρα θέση και να διαλέξει στρατόπεδο! Ζούμε ιστορικές στιγμές, δανείζομαι τα λόγια του Μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη απ' το σπουδαίο του έργο "Ταξιδεύοντας - Ρουσσία"
" Μεγάλη, κρίσιμη τούτη η στιγμή που περνούμε. Αν είσαι αληθινός άνθρωπος, αναγνώστη μου, και πονάς τους ανθρώπους και νιώθεις σε ποιόν ιστορικό στρόβιλο στροβιλιζόμαστε πυραχτωμένοι, έχεις χρέος να σκεφτείς πολύ και να πάρεις, αν μπορείς, απόφαση." 

Stendoras

2 σχόλια:

Stendoras είπε...

Σύντροφε ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση!
Συνέχισε κι εσυ την καλή δουλειά με το blog στολίδι σου για τον μυθικό και όμορφο τόπο σου, το ΔΙΣΤΟΜΟ!
Να είσαι καλά!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Eίναι μέγιστο χρέος μου να βάζω ό,τι αφορά και περιστρέφεται γύρω από τον Μίκη, καθώς και να ξεφτιλίσω αυτά τα σκουλήκια που προσπαθούν να φιμώσουν αυτήν την μεγάλη φωνή..
Να είσαι καλά,συνάδελφε και προχώρει