Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στο ηλίθιο ανθρωπόμορφο τέρας που δολοφονεί σκύλους με φόλες πρέπει να του αποδοθεί η τιμωρία που του αξίζει

Άλλη μία πόζα του Τάκη
Ο Τάκης έξω από τα καφενεία της Πάνω Πλατείας

Ο Ρόρη σε μία από τις τελευταίες του πόζες

Εδώ και κάμποσους μήνες, κάποιος ηλίθιος εγκληματίας νεόπλουτος ασυνείδητος κρετίνος, εγκατέλειψε ένα χαρισματικό σκυλί στο Δίστομο, που, όπως και ο Ρόρη που τον υιοθέτησα εγώ, κι αυτός εγκαταλελειμμένος, είχε γίνει η μασκότ του Διστόμου.
Παρεμπιπτόντως τον Ρόρη τον δολοφόνησαν σαν σήμερα περίπου. Ένας τιποτένιος  ''άνθρωπος'' με την ταχύτητα, που εξακολουθεί να τρέχει τον σκότωσε.
Ο Τάκης, ο σκύλος που δολοφονήθηκε χτες, ακολουθούσε τους μαθητές στο σχολείο .
Τον τάϊζαν και έπαιζαν μαζί του στην πάνω πλατεία, και οι μεγάλοι από τα καφενεία, που ήταν και το στέκι του, και τον φρόντιζαν ιδιαίτερα κάποιοι οι οποίοι είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.
Σχέσεις αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού. Γιατί ο Τάκης δεν ξεχνούσε όσους τον φρόντιζαν.
Ένα σκυλί ράτσας, μισό μπόξερ και μισό πιτ -μπουλ, που παρ' όλο τον μεγάλο ογκο του και τους μύες του, που θα μπορούσε να κατασπαράξει όποιον γούσταρε, ήταν πολύ ήσυχο και με καλούς τρόπους.
Το ξέρουμε ότι την ίδια τύχη θα έχουν και τα άλλα αδέσποτα.
Ήδη στον χώρο που εργάζομαι έχουν μαζευτεί άλλα δύο, το ένα το βρήκα προχθές, ένα εγκαταλελειμμένο κουταβάκι.
Τα φροντίζω εγώ. Όσο μπορώ και όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.
Πετάγονται όμως στον δρόμο, και θα έχουν κι αυτά άσχημο τέλος, μιάς και στο σημείο που βρίσκεται η εταιρεία, τρέχουν ιλιγγιωδώς οι ελληναράδες βλαχονεόπλουτοι και οι παραπονιάρηδες κλαρινόβιοι μαζί με τα φλωράκια που νομίζουν ότι έτσι εντυπωσιάζουν.
Αυτός ο σκύλος λοιπόν, για να επανέλθω, θα μείνει στην ιστορία. Ντροπή σ αυτήν την παλιαδερφή, τον γιό της εκδιδομένης γυναικός που το δηλητηρίασε. Έχει δηλητηριάσει την μαύρη ψυχή του στην ουσία.
Το βρήκε βέβαια καλά γιατί σ αυτήν την κωλοχώρα που ζούμε, που κυριαρχούν τα κομματόσκυλα και οι σκυλάδες, τα πραγματικά σκυλιά είναι το έρμαιο της κάθε δειλής κρυφαδερφής.
Ας το έκανες παλιό...ουστα αυτό στο εξωτερικό, κι ας στεκόσουνα τώρα.
Επίσης αν έχεις άντερα, εμφανίσου, ρε λουμπίνα!!!!
Να πούμε εδώ ότι έχουν εξαφανιστεί από το καλοκαίρι, πέντε σκυλιά που τα γνωρίζαμε  όλοι!!! Μήπως χρήζει έρευνας το θέμα;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Θέμης Παπαϊωάννου

ΥΓ: Ευχαριστώ θερμά τον συμπατριώτη μας Γαρύφαλο Πετράκο για τις φωτογραφίες του Τάκη

2 σχόλια:

euaggelia είπε...

Εγω εχω υοθετισει ενα απο τα παρατιμενα σκυλακια !!!!! Ο Τακης ερχοταν σπιτι μου και τον ταιζα μαζι με αλλο ενα σκυλακι.ενα μεσημερι ομως που πηγαινα στην γιαγια μου ειδα τον Τακη να ξεψυχαει! ειχε σπασμους και εβγαζε ενα ασπρο υγρο απ'το στομα!Δυστυχως δεν προλαβα να το σωσω !!!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Να είσαι καλά Ευαγγελία και να χαίρεσαι τη γιορτή σου σήμερα που γιορτάζεις....
Η πράξη που κάνεις είναι εξαιρετική. Εγώ θα ήθελα, ακόμη κι αυτοί που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να υιοθετήσουν, τουλάχιστον να τα αφήνουν στην ησυχια τους και να δίνουν που και που κάτι από το υστέρημά τους, η ο,τι περισσεύει από την κουζίνα τους. Έστω λίγο ψωμί ξερό και νερό.
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και αν και προβλέπεται ποινή φυλάκισης και πρόστιμα για τους εγκληματίες, ποιός έχασε τον πολιτισμό για να τον βρεί η Ελλάδα; Μια χώρα λαμόγιων και νεόπλουτων;
Να είσαι πάντα καλά!!!