Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Γυναίκα "μπουκαδόρος" . Σημαντικό άρθρο για τις ληστείες του περασμένου μήνα στο Δίστομο και στην Αντίκυρα.

Έστειλε ο Διστομίτης Ν.Ζ


ΠΗΓΗ: Crimesonair

Εντοπίστηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας, μία αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, κάτοικος Αθηνών και αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί της, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 01-02-2011, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντόπισαν επί της Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα (4) άτομα, να κινείται ύποπτα. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να το ελέγξουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, απορρίπτοντας ταυτόχρονα από το όχημα διάφορα αντικείμενα. Με την συνδρομή και άλλων αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, το όχημα εγκλωβίστηκε επί της Ε.Ο. Λιβαδειάς – Κάστρου, ενώ οι δράστες το ακινητοποίησαν και το εγκατέλειψαν πεζοί. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, συνελήφθη η ανωτέρω αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, ενώ οι άλλοι τρεις, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και την ιδιομορφία του εδάφους, τράπηκαν σε φυγή. Σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του οχήματος των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Διάφορες ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές,

Διακόσια σαράντα δύο (242) πακέτα τσιγάρα από διάφορες μάρκες,

Το χρηματικό ποσό των είκοσι εννιά (29) ευρώ σε κέρματα,

Ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι,

Έξι (6) ζευγάρια παπούτσια,

Διάφορα είδη διατροφής και περιποίησης και,

Διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον χώρο όπου οι δράστες απέρριψαν τα αντικείμενα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο εντός θήκης και μία (1) φυσιγγιοθήκη περιέχουσα δέκα εννέα (19) κυνηγετικά φυσίγγια. Τα προαναφερθέντα αντικείμενα προέρχονταν από κλοπές που διέπραξαν οι δράστες, σε κατάστημα και εξοχική οικία δύο (2) ημεδαπών, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό τους, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Φθιώτιδος. Σε έλεγχο που ακολούθησε στην τσάντα χειρός της προαναφερόμενης δράστιδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) φορητή ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης USB , προερχόμενη από διάρρηξη οικίας ημεδαπού που έγινε την 23-12-2010, στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς προέκυψε ότι, οι ανωτέρω δράστες τον τελευταίο μήνα είχαν προβεί σε πλήθος κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας και συγκεκριμένα:


Νυχτερινές ώρες της 05-01-2011, στον Αγ. Ισίδωρο Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων διακοσίων ογδόντα (8.280) ευρώ, δύο (2) φωτογραφικές μηχανές και τρεις (3) συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Νυχτερινές ώρες της 06-01-2011, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Ομοίως, νυχτερινές ώρες της 06-01-2011, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, διάφορες πιστωτικές κάρτες και δύο (2) συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Νυχτερινές ώρες της 07-01-2011, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής χρυσαφικά, συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ, περίπου.

Ομοίως, νυχτερινές ώρες της 07-01-2011, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού, διάφορα τρόφιμα.

Επίσης, νυχτερινές ώρες της 07-01-2011, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπού, χωρίς αποτέλεσμα.

Νυχτερινές ώρες της 09-01-2011, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500) ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και είδη ένδυσης – υπόδησης.

Πρώτες πρωινές ώρες της 10-01-2011, στο Δίστομο Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ και ένα (1) ανδρικό ρολόι χειρός.

Νυχτερινές ώρες της 23-01-2011, στους Τσουκαλάδες Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, δύο (2) γυναικεία ρολόγια χειρός και μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου,

Νυχτερινές ώρες της 24-01-2011, στο Μάκρεση Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ.

Ομοίως, νυχτερινές ώρες της 24-01-2011, στο Μάκρεση Βοιωτίας, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, νυχτερινές ώρες της 24-01-2011, στο Μάκρεση Βοιωτίας, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής μία τηλεόραση.

Δράστιδα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ενώ οι άλλοι τρεις αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: