Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δωρεάν το ''τεστ ΠΑΠ'' απο Δευτερα και για μια εβδομάδα στα δημόσια νοσοκομεία Λειβαδιας,Αμφισσας και Λαμιας.



ΤΟΥ Γ.Δ

Δωρεάν το ''τεστ ΠΑΠ'' απο Δευτερα και για μια εβδομάδα στα δημόσια νοσοκομεία Λειβαδιας,Αμφισσας και Λαμιας.
Δωρεάν και χωρίς ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιούν το τεστ Παπανικολάου οι γυναίκες από 15 ετών και άνω, σε όλα τα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας - φυσικα και στα νοσοκομεια Λειβαδιας,Αμφισσας και Λαμιας -που διαθέτουν καταλληλο προσωπικο απο Δευτερα και για μια εβδομάδα.
Στόχος του υπουργείου Υγείας, που προωθει το προγραμμα,είναι μεσα απο την καμπανια αυτη να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο σε όλες τις γυναίκες αλλα και να δοθει η ευκαιρια σε οσες που για καποιο λογο το εχουν αμελησει, να ξεκινησουν. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί και να ιαθεί εάν ανιχνευθεί έγκαιρα, λενε οι γιατροι. Παρόλ’ αυτά αποτελεί το δεύτερο σε συχνότητα καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό. Η πρόληψη είναι η μόνη λύση για τη μείωση των ποσοστών.
Οπως λενε οι ειδικοι το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από 10 λεπτά. Είναι ευκαιρία αυτή την βδομάδα οι γυναίκες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας να αφιερώσουν δέκα λεπτά στον εαυτό τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Το πρόγραμμα γίνεται με την ευκαιρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου της μήτρας.
Στην περιοχή μας,λοιπον, μπορείτε να κάνετε το τεστ στα νοσοκομεία Λειβαδιας (8ΠΜ-8ΜΜ) Άμφισσας και Λαμιας.Φυσικα και σε ολα σχεδον των Αθηνων.''Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ''.

4 σχόλια:

ΧΨΩ είπε...

''Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ'', ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Κ.ΛΠ. - ΒΟΗΘΑΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ.

Ν.Παπανικολάου είπε...

Να είχαμε και υγεία σ αυτή την χώρα...Έγινε αυτό για μία εβδομάδα και μας το λες ,ρε Θέμη, για να μας δείξεις ότι έκανε κάτι η κυβέρνηση; Που έχουμε κέντρο υγείας μόνο για να γράφει φάρμακα; Να μην αρχίσω να λέω για την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει εγώ και η οικογένειά μου για απλές εξετάσεις. Αίσχος και ντροπή στο ανύπαρκτο κράτος...
Να είναι καλά τα ιδιωτικά, αλλά με τι λεφτά..Αφού τα φάγαμε μαζί με τον εγγονό του δκτάτορα, τον Πάγκαλο!!!
ΑΙΣΧΟΣ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Τι έκανε λέει; Να ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ότι έκανε κάτι η κυβέρνηση; Τι λες, ρε Παπανικολάου!!! Δεν πιστεύω να είσαι εσύ που κάνεις τα τεστ παπ ε; χααχααχαχα (αναστήθηκες; )

Ώρες είναι να κατηγορηθώ για φερέφωνο της κυβέρνησης........Το ακούσαμε κι αυτό

Λ είπε...

Προς ''Ν.Παπανικολάου'' : ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕ ''ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ'' ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ''Α'' Ή ΤΟ ''Β'' Η ΤΟ ''Γ'' ΚΟΜΜΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ,Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Κ.Ο.Κ. ΦΙΛΕ ''ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ'' (ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝ.ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΝΝΟΩ)ΔΕΝ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ - ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ...ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΔΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΚΑΙ ΕΓΩ, ΜΑΖΙ)ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΘΕΜΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΚΛΠ.
''ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ''.ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ.