Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Το ταλαίπωρο Δίστομο προς εντυπωσιασμό... Ένα άρθρο του Κώστα Μπέη

Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Για μιά ακόμη φορά μας χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για να κάνει χυδαία προδοτική πολιτική απέναντι στους νεκρούς μας.
Είναι ύβρις και ντροπή. Άλλωστε το έχει αποδείξει και στο παρελθόν με τον Σταθόπουλο που επίσης μας πούλησε....Διαβάστε λοιπόν αυτό το άρθρο ΟΛΟΙ.

Ευχαριστώ τον Νίκο Λαμπρόπουλο που το έστειλε



ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Λυπάμαι για την οξύτητα με την οποία θα εκφραστώ, απότοκο της απόγνωσης που με διακατέχει, πρωτίστως ως εργάτη του δικονομικού δικαίου, αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν από τα δικά μου χέρια πήρε τελικώς πτυχίο Νομικής εκείνος που παρέσυρε τον κ. πρωθυπουργό στο πυροτέχνημα του πολιτικού εντυπωσιασμού των αφελών, με τίμημα τη βέβαιη απεμπόληση των δικαίων των επιζώντων θυμάτων του Διστόμου, διά μέσου της άφρονης παρέμβασης στο Δικαστήριο της Χάγης, που ενθουσιωδώς εξήγγειλε.
Η Γερμανία δεν πηγαίνει στη Χάγη για να χάσει! Μόνον αφελείς το αγνοούν. Και η Ελλάδα γελοιοποιείται, πηγαίνοντας στη Χάγη, με το αίτημα να εκτελεστεί η ελληνική καταδικαστική απόφαση εναντίον της Γερμανίας επί ιταλικού εδάφους, ενώ αυτό έχει απαγορευτεί από τον Ελληνα υπουργό Δικαιοσύνης στο ελληνικό έδαφος! Στα δικά μου μάτια, δεν υπάρχει χειρότερος εμπαιγμός των δικαιικών αρχών, της λογικής, του αυτοσεβασμού του έθνους μας, αλλά και του φρόνιμου χειρισμού δικαστικών υποθέσεων!
Πιο συγκεκριμένα: Η απαίτηση των θυμάτων της γερμανικής θηριωδίας στο Δίστομο έχει επιδικαστεί με αμετάκλητη, δεσμευτική με το δεδικασμένο της, απόφαση της πλήρους ολομέλειας του ελληνικού Αρείου Πάγου, και μάλιστα με τη συντριπτική πλειοψηφία 19 προς 4. Μια απόφαση, η οποία εκδόθηκε ύστερα από αναιρετική αίτηση, την οποία είχε ασκήσει η γερμανική κυβέρνηση, έτσι που να είναι ακλόνητη η έναντι του γερμανικού Δημοσίου δεσμευτικότητα της καταδικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, το οποίο είχε καταδικάσει το εναγόμενο γερμανικό Δημόσιο να πληρώσει την οφειλόμενη αποζημίωση για το ολοκαύτωμα του Διστόμου το 1944, ως έγκλημα εναντίον των θεμελιακών αρχών της πολιτισμένης ανθρωπότητας.
Αυτή η έκτοτε εκτελεστή απόφαση εμποδίστηκε να εκτελεστεί, επειδή η ελληνική νομοθεσία, αντίθετα προς το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, αξιώνει την προηγούμενη συγκατάθεση του Ελληνα υπουργού Δικαιοσύνης, που ποτέ ώς τώρα δεν δόθηκε. Ενα θέμα, στο οποίο η έκταση της φιλόξενης στήλης δεν μου επιτρέπει να επιμείνω σήμερα, επιφυλάσσομαι όμως να επανέλθω διεξοδικώς με την αμέσως επόμενη συνεργασία μου.
Σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν υπάρχει παρόμοιος αποκλεισμός της αναγκαστικής εκτέλεσης αμετάκλητων καταδικαστικών αποφάσεων στην ιδιωτική περιουσία ξένων κρατών που καταδικάστηκαν να πληρώσουν αποζημίωση ή άλλη νόμιμη οφειλή τους.
Το δικαίωμα για δικαστική ακρόαση και για δραστική δικαστική προστασία είναι παντού σεβαστό. Εδώ όμως, στην Ελλάδα απαιτείται η προηγούμενη άδεια του υπουργού Δικαιοσύνης. Λοιπόν, πριν από 14 χρόνια, το 1996, όταν πρωτοζητήθηκε αυτή η άδεια, ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης, ο συνάδελφος Μιχάλης Σταθόπουλος, ορθώς είχε συστήσει στο δικηγόρο της υπόθεσης, τον μακαρίτη Γιάννη Σταμούλη, να αναζητήσει ιδιωτική περιουσία του γερμανικού Δημοσίου και να μην κατάσχει τα κτήρια του Ινστιτούτου Γκαίτε και της Γερμανικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Αθήνα. Δεν το κατόρθωσε ο Σταμούλης, μέσα στη σύντομη προθεσμία του νόμου, και έτσι η αίτησή του θεωρήθηκε σιωπηρώς ότι απορρίφθηκε, αφού δεν είχε γίνει εμπροθέσμως δεκτή από τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Οταν εντοπίστηκε κατάλληλο οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη για να κατασχεθεί, ο Σταμούλης επανήλθε με νέα αίτηση, όμως ο διάδοχος του Σταθόπουλου, ο νυν πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ενυπογράφως απέρριψε την αίτηση για την παροχή άδειας προς κατάσχεση. Η απαγόρευση εξακολουθεί να ισχύει! Παραλλήλως όμως ο κ. πρωθυπουργός αυτοδιασύρεται ως υποκριτής, καθώς, ενώ απαγορεύει την εκτέλεση στο ελληνικό έδαφος, θριαμβευτικά εξαγγέλλει την παρέμβασή του στο Δικαστήριο της Χάγης, σαν να αγνοεί ότι η κ. Μέρκελ συμφώνησε με τον κ. Μπερλουσκόνι την εκεί προσφυγή, με βεβαιότητα για την οποία η ευπρέπεια δεν μου επιτρέπει να πω τώρα περισσότερα. Σε ανάλογη περίπτωση ο δικός μου δάσκαλος, ο Γεώργιος Ράμμος, χλεύαζε, καθώς αναφερόταν στον πατροκτόνο, ο οποίος ενώπιον του κακουργιοδικείου εκλιπαρούσε την επιείκεια των δικαστών, επειδή τάχα, ο καημένος, είναι ήδη ορφανός από πατέρα!
Το γερμανικό Δημόσιο, ως ηττημένος διάδικος στη δίκη ενώπιον της ολομέλειας του ελληνικού Αρείου Πάγου, δεσμεύεται από το δεδικασμένο και την εκτελεστότητα έναντι των διαδίκων, επιζώντων θυμάτων του Διστόμου, που το είχαν εναγάγει ενώπιον του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς. Συνακόλουθα, ακόμη και ο έσχατος απόφοιτος Νομικής Σχολής κατανοεί ότι το δεδικασμένο και η εκτελεστότητα της καταδικαστικής απόφασης, που δικαίωσε τα τραγικά θύματα της σφαγής του Διστόμου, δεν είναι δεκτικά επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων καμιάς κυβέρνησης και κανενός πολιτικού κόμματος.

16 σχόλια:

ονομα είπε...

Τι να πει κανείς?
Προδότες όλοι τους...
Υποτελείς, ραγιάδες...
Λυπάμαι για τους "ηγέτες" μας... Τους εθνικούς και τους τοπικούς...

Ντελάλης

ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ είπε...

Τελικά όταν έρχεται μία συμφορά, ακολουθεί κι άλλη!!!! Συνεχίζονται οι σφαγές...Καταπατούν το όνομά μας και ναι..Μας ταλαιπωρούν οι προδότες που έπρεπε να είναι όλοι φυλακή

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Έτσι είναι παιδιά!!Δυστυχώς...Πόσο οργιζομαι όταν βλέπω άτομα και τους υπερασπίζονται με μανία επειδή έχουν φτιαχτεί...!!
Μόνο που δεν με έχουν λιτζάρει ακόμη... :)

Λ.Δ. είπε...

Προς Ντελαλη, ''Σφουντουρη'' και ''Διστομο'':Φιλοι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Μην θεωρειται τα οσα ΣΗΜΕΡΑ λεει ο κατα τα αλλα σεβαστος καθηγητης Μπεης ως θεσφατα. Πριν 2-3 χρονια ελεγε ΚΑΙ αλλα ως ΠΡΟς ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη: Η αποφαση του Αρειου Παγου που μας δικαιωνε μετα απο την προσφυγη των Γερμανων δυστυχως δεν ηταν η τελευταια πραξη της ελληνικης Δικαιοσυνης (οχι της οποιας κυβερνησης).Δυστυχως το πιο πανω απο τον Αρειο Παγο δικαστηριο, το ''Ανωτατο Ειδικο Δικαστηριο'' (αεδ), εκρινε οτι η γερμανια εχει δικιο , οτι δηλαδη μπορει να χρησιμοποιησει το προνομιο της ετεροδικιας καιετσι να μην εχει ισχυ εκτελεσεως η προηγουμενη αποφαση. Αυτο ειναι γνωστο. Αυτη η νεα αποφαση ηταν που αναγκασε τον Σταμουλη να κινηθει στα Ιταλικα δικαστηρια με τα γνωστα, κατ αρχην θετικα, αποτελεσματα. Θελετε αποδειξεις; Ιδου τι ελεγε ο ιδιος ο κ. Μπεης το καλοκαιρι του 2008, σε αρθρο του:


''Εκδόθηκε η αναμενόμενη απόφαση του ιταλικού αναιρετικού δικαστηρίου, που δικαίωσε την αναγκαστική κατάσχεση ακινήτων του γερμανικού Δημοσίου στη Φλωρεντία, για μια μερική χρηματική ικανοποίηση του μαρτυρικού λαού του Διστόμου, αναφορικά με το έγκλημα, που είχε συντελεστεί εναντίον αθώου άμαχου πληθυσμού, το ζοφερό 1944. Αυτή η δικαίωση είναι ο αγαθός καρπός των πολυετών αγώνων του Γιάννη Σταμούλη. Μιας ηρωικής μορφής δικηγόρου, που μου θυμίζει τον Κίμωνα, καθώς ο ίδιος, βαριά τραυματισμένος, είχε ήδη εκπνεύσει, ενώ συνεχιζόταν η ναυμαχία στη Σαλαμίνα της Κύπρου, έτσι που η δικαίωση του νεκρού πιά αγωνιστή να παίρνει υπερβατικές διαστάσεις. Το ενδιαφέρον όμως αυτής της εξέλιξης επικεντρώνεται ήδη στην περαιτέρω είδηση, οτι το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών, όταν πληροφορήθηκε πως έχασε τη δίκη και στον τρίτο βαθμό δικαιοδοσίας, αντέδρασε δίχως προσχήματα, δηλαδή, καθώς έγραψε «το Βήμα» (7 Ιουνίου 2008, σελ. Α-16) «γερμανικοί κυβερνητικοί κύκλοι θεωρούν οτι δέν ασκήθηκαν οι απαιτούμενες πιέσεις προς τις δικαστικές αρχές της Ιταλίας». Ο αναγνώστης που ενδεχομένως απορεί με την ωμότητα αυτής της γερμανικής δήλωσης θα πρέπει να συνεκτιμήσει οτι, όταν το πρωτοδικείο της Λειβαδιάς είχε δικαιώσει τα θύματα της σφαγής του Διστόμου, ο επιτετραμμένος της γερμανικής πρεσβείας είχε επισκεφθεί τον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και είχε αξιώσει ν' ασκήσει εκείνος αναίρεση υπέρ του νόμου. Καθώς δε δέν βρήκε ανταπόκριση, είχε παρασυρθεί σε απειλές, οτι η Ελλάδα, με τις ανοιχτές τουρκικές πληγές στο Αιγαίο και στην Κύπρο, δέν έχει την πολυτέλεια να δυσαρεστεί τη Γερμανία! Ο εισαγγελέας, ψυχρά, του είχε απαντήσει οτι για τέτοια ζητήματα αρμοδιότητα έχει το υπουργείο εξωτερικών, και όχι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Οπωσδήποτε ο Άρειος Πάγος, με πλειοψηφία 19 προς 4, είχε δικαιώσει τα θύματα της σφαγής. Είμαι πρόθυμος να συνομολογήσω, οτι κάθε ελληνική κυβέρνηση έχει καθήκον να προτάσσει το εθνικό συμφέρον απέναντι σ' εκείνο των κατοίκων κάποιου χωριού, όσο κι άν βοά το δίκαιο. Εκείνο όμως που είναι εντελώς απαράδεκτο είναι να βρίσκουν οι κυβερνήσεις μέσα στο χώρο των δικαστών πρόθυμους διεκπεραιωτές των εντολών για την πρόταξη του εθνικού συμφέροντος. Με μεθοδεύσεις λοιπόν, που μας κάνουν να ντρεπόμαστε, βρέθηκαν οι πρόθυμοι ανώτατοι δικαστές, που έστειλαν την υπόθεση στο λεγόμενο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, όπου με πλειοψηφία μιάς ψήφου, και μέσα στην αχλύ των επικείμενων τότε προαγωγών σε ανώτατες δικαστικές θέσεις, δικαιώθηκε η γερμανική πίεση''.
Τι λεει ΤΩΡΑ ο σεβαστος καθηγητης;Ξεχνα την αποφαση του ΑΕΔ και λεει οτι θα επρεπε να ειχε εκτελεστει η αποφαση. Πως; Και αν αυτο μπορουσε να γινει, γιατι ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ οτι ''δικαιώθηκε η γερμανική πίεση'';
Και γιατι ΤΟΤΕ εξυμνουσε την εξυπνη δικαστικα κινηση του Σταμουλη αν πιστευε οτι δεν χρειαζοταν;
Φιλοι, το θεμα εχει νομικες -αν και απλες - πτυχες που θελει κρυο μαυλο για να τις βαλεις στη σειρα και να αποφυγεις την ...εμπαθεια. Απορω πως ο σεβαστος καθυγητης ΞΕΧΑΣΕ τι εγραφε ή για να ειμαι ακριβης ξεχασε μερικα απο οσα εγραφε το 2008. Εχω και αλλα να γραψω και θα επανελφω. Ειπαμε ομως :ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ευχαρίστουμε για το σχόλιο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε πια άλλα αποθέματα ψυχραιμίας, και πως να έχουμε μ όλα αυτά που γίνονται; Θα ερθει η ώρα να τα δούμε όλα.

Λουκάς Μ είπε...

Εδώ βρε υπογράψανε μνημόνιο της ντροπής..Δώσανε τη χώρα και τα κανάλια κανουν μοκο......Μονο φωνες οπως ο Θεοδωρακης το διαλαλουν και κρουουν τον κωδωνα...Μιλαμε για αλητεια....

ΑΠΟΡΩΝ είπε...

Εγω βρισκω σωστο να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Μεχρι τωρα υπηρχε αδρανεια και τελμα και ξαφνικα γιναμε ολοι ειδικοι Διστομολογοι...Το θεμα ειναι νομικο. Η Χαγη ειναι αποτελεσμα προσφυγης Ιταλιας και Γερμανιας. Εμεις θα πουμε τις θεσεις μας -με σκοπο νσ πεισουμε - και απο κει και περα ολα ειναι μπροστα μας για να τα παλεψουμε.Τι τον επιασε τον Μπεη ξαφνικα, αφου παλιοτερα ελεγε οτι το ΑΕΔ δικαιωσε τους γερμανους; Τι αποψη εχει επι του συγκεκριμενου ο Λ.Δ. που φαινεται να ξερει τα νομικα;

Ντροπη κομματόσκυλα είπε...

Δεν ξερω για συμπερασματα αγαπητε Απορων, ξερω μονο οτι σε τουτο το blog, ο,τι εχει σχεση με πασοκ και κυβερνηση, πεφτετε ολοι και κανετε σαν τρελοι απο σχολια, ενω σε αλλα αρθρα κανετε τουμπεκι....
Ξερουμε οτι εδω ειστε βαμμενοι βολεμενοι πρασινοι.
Οταν ομως παρεμβαινετε ετσι και λογοκρινετε λεγοντας ψυχραιμια και τετοια....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ...Ελεγχετε τα blogs και φοβαστε να μην πουν τιποτα που θιγει την κυβερνησουλα σας .....ΟΥΤΕ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΔΕΞΙΑ δεν τα εκανε αυτα...Να ηταν τροπος να κλεινατε τα blogs.....ΝΤΡΟΠΗ...Ο καθενας οποια γνωμη θελει εχει..Δεν ειναι μονο ο Μπεης..ειναι κι ο Γλεζος κι ο Μικης και ολοι οι σκεπτομενοι...ΦΑΤΕ ΓΛΕΙΨΤΕ Αλλα μακρια απο προπαγανδα...ΘΕΜΗ φταις που τα βαζεις.....

Κώστας Διστομίτης είπε...

Ευτυχώς που τους έχουμε καταργήσει εμείς εδώ έξω....Μόνο κάποιοι ηλίθιοι οργανωμένοι στήνονται περιμένουν έναν νέο Άγιο, όπως αυτός της δεκαετίας του ογδόντα.....Παραγωγικοί και αξιοπρεπείς.....ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Προς τον ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

Καταρχήν αν είσαι από δω, γιατί είσαι φαίνεται, θα ξέρεις σίγουρα τις απόψεις μου.
Αν λοιπόν τις ξέρεις και δεις και τι γράφω μονιμα στο λογότυπο του blog, δεν θα με κατηγορούσες ότι βάζω τα σχόλια. Έχω απορρίψει σχόλια που ήταν κομματικά και με εμπάθεια. Ωστόσο όταν κάποιος σου αναπτύσσει μία άποψη, ανεξάρτητα ποια είναι η σκοπιμότητά αυτής, πρέπει να την βάλεις.
Είμαι ο τελευταίος που μπορείς να κατηγορείς για κάτι τέτοιο...

Μαρία Σουλοπούλου είπε...

όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον κώστα Μπέη και να του απαντήσει επί του θέματος ας μπει εδώ www.kostasbeys.gr
Εχει αλληλογραφία και απαντά

ΑΠΟΡΩΝ (ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ) είπε...

ΠΡΟΣ ''ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ''. ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ''ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ''.ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΡΑΦΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΟΡΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΟΣΙΟ Π.'' ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ,ΑΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΦΗ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ - ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ -ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ... ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ-ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ''ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ''.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ - ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
ΓΚΕΓΚΕ;

Βασιλική Παπαγεωργίου είπε...

Ως ποτε πια θα ανεχομαστε τους προδοτες και τους παπαγαλους τους? Ως ποτε θα μενει ατιμωρητη η συμμορια που ποδοπατησε το συνταγμα, εκχωρησε την εθνικη ανεξαρτησια, υποθηκευσε τον εθνικο πλουτο, διελυσε τον κοινωνικο ιστο, και εναμισυ χρονο τωρα παραχαρασσει την ιστορια μας και φτυνει καταμουτρα το εθνος? Ως ποτε οι δουλαρες της νεας ταξης και οι υπαλληλοι του Soros θα αλωνιζουν τον τοπο ανενοχλητοι? Ως ποτε?

Σοσιαλδημοκρατης με αποψη'' είπε...

Προς Βασιλική Παπαγεωργίου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΕ Ο ...ΧΡΟΝΟΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ - ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ,2004-2009,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΓΙΑ- ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΜΑΛΙΣΤΑ: ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΟΥΠΩΣΕΣ ΕΣΥ?). ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004 ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,ΤΟΥΣ ''ΚΟΘΥΜΠΑΡΟΥΣ'' ΚΛΠ?ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ -ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ...ΤΡΟΥΠΩΣΕΣ ΚΑΠΟΥ...

Ένας σπινθήρας για την αναγέννηση της χώρα μας είπε...

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά την Βασιλική και ξέρω τις απόψεις και τα πράγματα που την πονάνε, θέλω να πω τα εξής:
Ένας που κρίνει τα κακώς κείμενα και φοβαται για τα αυριο αυτης της χώρας και τα χώνει στην τωρινή κυβερνηση, σημαινει καλα και σωνει οτι ειναι καραμανλικός. Δηλαδή αν δεν εισαι ολυμπιακός πρεπει οπωσδηποτε να εισαι Παναθηναϊκός;
Τι να κανουμε τωρα κυβερνα ο γιωργακης και αυριο παλι ο Σαμαρας και μεθαυριο παλι ο γιωργακης...
Δηλαδη πρεπει να ειμαστε ευτυχισμενοι και να λεμε και ευχαριστω για τις κλοπες και τις αλητειες; Χεστηκε τι εκανε ο καρα αμαν αλη ο αλφα ο παχυσαρκος....για μενα αυτος και ο Σαμαρας και ολοι, ειναι αξιοπτυστοι και πρεπει να τιμωρηθουν....Εγω ειμαι γνησιος σοσιαλιστης, αυτοι ειναι ΣΟΣΙΑ - ΛΗΣΤΕΣ....Γι αυτο παρακαλω οχι τετοια φιλοκυβερνητικα σχολια, απεναντι σε μια γυναικα που υπεγραψε και επωνυμα. Ανεργη και αγωνιστρια..Δεν την ξερει κανεις σας....

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Αγαπητε σοσιαλδημοκράτη ....
Ξέρω και γω την Βασιλική. Την γνώρισα στην Αθήνα στις συναντήσεις που είχαμε με τη ΣΠΙΘΑ...
Στο παρον blog δεν βαζω σχολια φιλοδεξιά ούτε με σφαίρες. την Βασιλική διαλέξατε; Για δείτε τι γράφω στο προφίλ μου εκεί που γράφει πολιτικές απόψεις.....Αντιδεξιές γραφω.
Αρκεί να κάνετε ενα γκαλοπ στον κόσμο η να του πειτε αυτα τα περι πασοκ. Τοτε θα φανει η αληθεια.
Και μια παρατηρηση. Ειναι προκληση σε μια ξεπουλημενη ελλαδιτσα που πλουτιζουν κι αλλο οι πλουσιοι και φτωχαινουν κι αλλο οι ασθενεστεροι, που μας κλεβουν και παραμενουν ατιμωρητοι οι κλεφτες, να ΛΕΜΕ ποιος ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, οι μπλε ή οι πρασινοι; Δηλαδη παιζουμε τις κουμπάρες και λεμε ειμαι καλυτερος εγω γιατι εχω τρεις βιασμους, εναν φονο και τρεις κλοπες, ενω εσυ εχεις τεσσερις.......
Ας ακουσουμε μια συγγνωμη απο κανεναν. Αυριο πρεπει να πληρωσω το ΦΠΑ και δεν εχω, να παω να κλεψω; Η σε μενα θα λειτουργησει η δικαιοσυνη; Κι αυτό το ρωτω και στον Κ.Μπεη μια και ειναι της δικαιοσυνης ανθρωπος...Για να δουμε..