Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΞ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ...( Σημαντική αναφορά και στις Γερμανικές Αποζημιώσεις του Διστόμου )

ΠΗΓΗ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΟΡΑ


Καλησπέρα!

Ένας καταπληκτικός, ευδιάθετος, ακμαίος και αγωνιστικότατος Μίκης Θεοδωράκης εμφανίστηκε χτές το απόγευμα στο κατάμεστο θέατρο ΡΕΞ και αναστάτωσε για μια ακόμα φορά τις καρδιές μας! Για μια ακόμα φορά μετά την 1η Δεκεμβρίου ο Μίκης μίλησε περίπου μιάμιση  ώρα ασταμάτητα και συγκλόνισε (αλλά και ξεσήκωσε) στην κυριολεξία το ακροατήριο! Ηχογράφησα ολόκληρη την ομιλία την οποία φυσικά κανένα ΜΜΕ δεν πρόκειται να δείξει και να αναπαράγει ολόκληρη και γι αυτό την ανεβάζω εδώ! Καθήκον όλων είναι να την διαδώσουν! Και οι ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι πολίτες και τίμιοι πατριώτες! Ο Μίκης Θεοδωράκης για το θέμα αυτό της λογοκρισίας μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό του πολίτη δεύτερης κατηγορίας τον οποίον φιμώνουν και λογοκρίνουν απροκάλυπτα τα κυβερνητικά και συστημικά ΜΜΕ! Για την κυβερνητική πολιτική του μνημονίου, της εξάρτησης και της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους, προτείνω ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ και σε όσους στηρίζουν ακόμα την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ να ακούσουν ολόκληρη την ομιλία, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ... Δεν έχει νόημα να γράφω εγώ όμως! Ακολουθεί ο χείμαρρος που λέγεται Μίκης Θεοδωράκης! Παρακαλώ κατεβάστε, ακούστε και διαδώστε την ομιλία από την συγκέντρωση!



Υ.Γ: Επόμενη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και συγκέντρωση της ΣΠΙΘΑΣ θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στις 27 Φεβρουαρίου! Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας! Θα είμαστε κι εκεί!

9 σχόλια:

Stendoras είπε...

Να είσαι καλά φίλε!
Συνεχίζουμε!

Άνοιξε ΣΠΙΘΑ στο Δίστομο?

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Οχι..Δεν ξερω πως γινεται...Εγω διατιθεμαι να κανω ο,τι μπορω γι αυτό..Θελω οδηγιες

Stendoras είπε...

Μπορείς να ηγηθείς εσύ άνετα μιας τέτοιας διαδικτυακής προσπάθειας,
πήγαινε στο ανεπίσημο site, λέει οδηγίες,

ανοίγεις ΣΠΙΘΑ ως εξής:

spitha-(ονομα τοπου).blogspot.com

άμα το κάνεις στέλνουμε στην Παρμενίδου και στο επίσημο και στο ανεπίσημο site για ενημέρωση, ο Θεοδωράκης φαντάζομαι ότι θα χαρεί πολύ αν ανοίξει ΣΠΙΘΑ στο Δίστομο!

Σκέφτηκα ότι η ΣΠΙΘΑ θα δώσει τρομερή ώθηση στο ΔΙΣΤΟΜΟ και τώρα λόγο των διεκδικήσεων σας και μας!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Πολύ σπουδαία...Σε ευχαριστώ θερμά. Θα το κάνω το συντομότερο...
Θα χαρεί γιατί το μέρος ''πονάει'' πολύ..
Δυστυχώς όμως είμαστε εδω πολυ λιγοι νεοι, κι αυτοι οι λιγοι - πλην εξαιρεσεων, προσκυνανε το ΠΑΣΟΚ, γιατι τρωνε απ αυτό..Ασε πονεμενη ιστορία...
Αλλα υπαρχει ελπιδα.... :)

Stendoras είπε...

θα βρεθούν φίλε Διστομίτες να συμμετάσχουν ακόμα και αν δεν κατοικούν μόνιμα εκεί!
Να είσαι σίγουρος, αν μαθευτεί ότι έγινε τώρα ΣΠΙΘΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ θα γίνει χαμός!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

το εύχομαι....!!

Stendoras είπε...

Μόνο βιάσου μην σε προλάβει κανένας άλλος.

Τα λέμε φίλε,
ενημέρωσε για οτιδήποτε νεώτερο να στηρίξω από το blog μου!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

οκ.....Μπαίνω στην ανεπίσημη σελίδα αλλά δεν καταφέρνω να δω πως ανοιγω σπιθα...Θα επικοινωνησουμε αυριο να το δουμε..Ευχαριστώ

Stendoras είπε...

δεν είναι δύσκολο,
κανονικά φτιάχνεις νέο blog με την ονομασία που είπαμε και με την αισθητική των περισσοτέρων σπιθών, μετα θα ενημερώσουμε.

Καληνύχτα φίλε