Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-COHN BENDIT-ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ...

Από τον συμπατριώτη μας Χ.Τ



Να είχαμε και εμείς τέτοιους πολιτικούς με πυγμή και τσαμπουκά.
Αλλά βλέπετε ακόμη και την υπεράσπισή μας ή τον αγώνα για τις αλήθειες και για τα δικαιώματά μας, τα περιμένουμε από τους ξένους.
Για μιά ακόμη φορά, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

5 σχόλια:

Stendoras είπε...

Καλημέρα φίλε,
πραγματικά καταπληκτικός ο κόκκινος ντανι...

Ντροπή να μην υπάρχουν τέτοιες φωνές στο δικό μας κοινοβούλιο, αυτό αποδυκνείει ποσο πουλητάρια είναι όλοι τους, δεν είναι καθόλου πατριώτες, μπαίνουν στην πολιτική και βγαινουν πλουσιοτεροι, ενω κριτηριο ειναι να βγεις φτωχοτερος απο την πολιτικη!!

Δεν ειναι καθολου πατριωτες, είναι καριερίστες, αυτό μόνο τους ενδιαφέρει, η καριέρα και τα λεφτά!!

Λυπάμαι πολύ για την Ελλάδα όπως την καταντήσανε στην μεταπολίτευση...

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Υποτακτικοί και βολεψάκηδες είναι,φίλε μου...
Άκρως επικίνδυνοι....Ο ομιλών στο βίντεο είχε πάρει μέρος τον Μάη του 68'..Είναι από τα αριστερά στοιχεία...

Stendoras είπε...

το γνωρίζω φίλε μου,
τον έχω διαβάσει και μελετήσει από τα εφηβικά μου χρόνια.

Λέει αλήθειες πολλές σε αυτό το video.

ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ είπε...

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ για τον «παραλογισμό των εξοπλισμών» Ελλαδας- Τουρκιας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουκάς Δημάκας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΤΑ ΝΕΑ/Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σταματήσει αυτόν τον παραλογισμό, να μιλήσει ξεκάθαρα και να δώσει εγγυήσεις ασφάλειας και στις δύο χώρες», τόνισε χθες για τον ανταγωνισμό των εξοπλισμών Ελλάδας και Τουρκίας και τις ευθύνες της Ε.Ε. ο Γαλλογερμανός επικεφαλής των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle ο «κόκκινος Ντάνι» κατηγόρησε για μία ακόμα φορά Παρίσι και Βερολίνο ότι πίεζαν την Ελλάδα, ακόμα και τον περασμένο Αύγουστο, για να συνεχιστούν ή και να ανανεωθούν εξοπλιστικά προγράμματα σε αντάλλαγμα για την οικονομική βοήθεια στα πλαίσια του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και τόνισε ότι η Ε.Ε. δεν παρενέβη έπ’ αυτού.

Ο κ. Κον Μπεντιτ αμφισβήτησε ευθέως τη σχετική διάψευση της Γερμανίας όπως και τη διαβεβαίωση της Αθήνας ότι δεν έχει ανοίξει κανένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα.

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ε.Ε. σε καμία στιγμή δεν ζήτησε να μην εκπληρωθούν ή να ανασταλούν συμβόλαια όπλων.(...) Η Γαλλία δεν βγήκε να πει ότι δεν θα πουλήσει ελικόπτερα (...) Και εξοπλιστικά προγράμματα τρέχουν και αποθέματα του πρώην ανατολικογερμανικού στρατού αγοράζονται σε τιμή ευκαιρίας».

Ο «κόκκινος Ντάνι» υποστήριξε ότι αυτο που θέλει η Τουρκία είναι να μπει στην Ευρώπη και όχι να εισβάλει στην Ελλάδα και γι αυτο η Ε.Ε. πρέπει να μιλήσει ξεκάθαρα και να δώσει εγγυήσεις ασφάλειας και στις δυο χώρες.

Όσον αφορά στην οικονομική κρίση ο κ. Κον Μπεντίτ εκφράστηκε θετικά για την ιδέα επιμήκυνσης του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

«Από τη μία πλευρά ήταν σωστό να επιδείξουμε αλληλεγγύη με την Ελλάδα παρέχοντας οικονομική βοήθεια. Από την άλλη πλευρά όμως θα έπρεπε κανείς να επιμηκύνει τον χρόνο για τη μείωση των τρομακτικών ελλειμμάτων. Είναι πολύ μεγάλη η πίεση για τους απλούς πολίτες στην Ελλάδα. Νομίζω ότι στο όνομα της κοινής ευρωπαϊκής συνείδησης η Κομισιόν θα έπρεπε να είχε κάνει διαφορετική συμφωνία», είπε ο κ. Κον Μπεντίτ.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Μπράβο του για μία ακόμη φορά..
Αυτό με τις εκβιαστικές αγορές πολεμικού υλικού από την Ε.Ε, το επισήμανε και ο Μίκης Θεοδωράκης