Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Ελλαδίτσα μας διασκέδασε με βαριά σκυλάδικα......Και του χρόνου λοιπόν

Δυστυχώς κι αυτή τη χρόνια η Ελλάδα μας πέρασε τα Χριστούγεννα και γλέντησε με τα ευτελή και αξιόπτυστα σκυλάδικα. Και δεν μιλάω μόνο για την διασκέδασή τους αλλά και για την ελληνική τηλέοραση, με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις.
Όλη την εβδομάδα οι ανόητοι σκυλάδες κατέκλυζαν τα κανάλια για να παρουσιάσουν τις νέες τους εμετικές δισκογραφικές δουλειές.
Οι ξανθιές τηλεπαρουσιάστριες με χαμόγελο, όταν ο ρυθμός ήταν αραβικό τσιφτετέλι, και με κλαμμένο πρόσωπο, όταν  ήταν καψούρικη τσιμπιτή σκυλοζεϊμπεκιά
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Με τρόπο φασιστικό και εντελώς ελεεινό μπαίνουν με το έτσι θέλω μέσα στα σπίτια μας, στα ραδιόφωνά μας ( άλλο θέμα αυτό ), ακόμη και στις διασκεδάσεις των νέων.

Άσχημη εντύπωση μου έκαναν οι φετινές χοροεσπερίδες των παιδιών του Διστόμου, που ναι μεν το κάνουν για να βγάλουν λεφτά μιάς και αυτή η ''μουσική'' αποδίδει φράγκα, αλλά αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Άρα κάτι τρέχει.
Στα χρόνια μου, όταν ήμουνα εγώ μαθητής, δεν γινόταν πάντως.
Πως περιμένουμε μετά αυτός ο λαός να ξυπνήσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του, όταν το 85% κλαίει στα σκυλάδικα και το μόνο που συζητάει είναι ποδοσφαιρικά θέματα;
Τι μας περιμένει την πρωτοχρονιά!!!!!!!!!!!!! Εφοδιαστείτε με αντιλυσσικά εμβόλια, γιατί απ' τα πολλά σκυλιά η λύσσα θα δώσει και θα πάρει.
Το άρθρο αυτό ήταν μία προσφορά της Εταιρείας friskies

Δεν υπάρχουν σχόλια: