Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ένα ρηξικέλευθο άρθρο σχετικά με τις αποζημιώσεις από κάποιον συμπατριώτη μας. Αξίζει να το διαβάσετε και να το διαδώσετε παντού

Από τον  ΚΠ

Αγαπητοί συντοπίτες, συμπολίτες και συνάνθρωποι ανά τον κόσμο.
Εδώ και λίγο καιρό ,έχει αναθερμανθεί το θέμα των Πολεμικών αποζημιώσεων για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.
Έχει δημιουργηθεί και μία ομάδα στο διαδίκτυο από τον συμπατριώτη μας Ιωάννη Κίνια με την ονομασία ‘’ΔΙΣΤΟΜΟ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ΄’ και υπήρξε μία συγκινητική συμμετοχή, τόσο των συμπολιτών μας, όσο και των ανθρώπων που έχουν υποστεί κάτι ανάλογο.
Γράφω λοιπόν κάποια πράγματα, γιατί θέλω να εκφράσω την γνώμη μου σχετικά με το θέμα και τα διάφορα γεγονότα που συντελούν στην μη δικαίωση των θυμάτων και κατ ‘επέκταση στην μη δικαίωση ενός πολυετούς και πολύπονου αγώνα.
Πιστεύω ότι δεν θα δικαιωθούμε διότι δεν υπάρχει λουφές για τους πολιτικάντηδες και τα κομματόσκυλα β’ διαλογής.
Άλλωστε το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτοί είναι να κρύβουν τη θέα του μέλλοντος και να έχουν τάσεις ναρκισσισμού ( τόσο πολύ που κατατείνουν στον σαλιγκαρισμό) ως προς τους άνωθεν, είτε αυτοί λέγονται αμερικάνοι, είτε γερμανοί, είτε ΤΡΟΪΚΑ, και να καλύπτουν τα αίσχη τους με φράσεις ‘’Μαζί τα φάγαμε’’, ‘’ευχαριστώ τους αμερικάνους’’, ‘’Η Ελλάδα ανήκει στη δύση’’.
Όσον αφορά τους Γερμανούς, το μόνο που καταλαβαίνει κανείς από την συμπεριφορά τους, είναι ότι η χιτλερολαγνεία ζει και βασιλεύει.
Αφού χλευάζουν διαρκώς την χώρα μας, πότε παραμορφώνοντας τον αρχαίο μας θησαυρό, πότε σε διάφορες εκπομπές σατιρίζοντας μας με άκρως ανθελληνικό τρόπο, και όλα αυτά τα μπότοξ ρυτιδιασμένων εμπνεύσεων που σκαρφίζεται ο κάθε πυρόξανθος κοκκινόκωλος.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας ότι το στοιχείο του ανθελληνισμού γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.
Ως πότε θα δεχόμαστε οτιδήποτε μας πλασάρει αυτή η τηλεοπτική σαχάρα. Ως πότε θα είμαστε φαν των ριάλιτι, της μουσικής νεκροφιλίας, και της τρωγλοδυτικής διαλέκτου , δύο λέξεις και ένα ουάου!!!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ενστερνιζόμενοι αυτή την τηλεσήψη, χάνουμε και την ταυτότητα μας ως έθνος.
Πρέπει να μην επιτρέψουμε άλλο αυτή η χώρα που έχει δώσει τα φώτα σε όλο τον κόσμο, να ζει μέσα στο σκοτάδι.
Να σταματήσουμε επιτέλους αυτές τις μεταμοντέρνες ανησυχίες του κώλου, και να αλλάξουμε το μέλλον μας.
Οι πολιτικοί κάνουν τη δουλειά τους, κοιμούνται συνειδητά, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι το άγχος της υπεραφθονίας γεννά και τον φόβο της στέρησης του ουσιώδους.
Οι κοκκινόκωλοι Ούννοι, κατά κόσμον Γερμανοί, τη δικιά τους δουλειά επίσης. Μας διαβρώνουν με οποιοδήποτε τρόπο κάνοντας μετά το κορόϊδο.
Πρέπει και εμείς να κάνουμε την δική μας δουλειά. Να απολιθωθούμε από το εγώ,και  να βγούμε απ’ το καβούκι μας, γιατί όποιος αποδέχεται όλη αυτή την σαπίλα δεν ζει, επιζεί.
Δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν πόσο πονάει να χάνεις μάνα, πατέρα, αδερφό, αδερφή, παππού, γιαγιά και η απελπισία να είναι σαν το ποτάμι που φουσκώνει και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, δεν θα καταλάβουν πως είναι να σταματάει ο χρόνος στη βουή ενός όπλου, δεν θα καταλάβουν τις στιγμές που η ανάμνηση γίνεται πιο δυνατή απ’ την επιθυμία, την επιθυμία να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος, δεν θα καταλάβουν πως είναι να κουβαλάς τις ενοχές σαν βαριές αποσκευές στις σφιγμένες γροθιές σου επειδή τους σκότωναν μπροστά στα μάτια σου, και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα.
Ας τους βοηθήσουμε εμείς λοιπόν, και να τους υπενθυμίσουμε ότι οι ψυχές ζητάνε δικαίωση.
Ήρθε η ώρα να πληρώσουν για όλα τα έκτροπα που έχουν διαπράξει, και να καταλάβουν ότι οι Έλληνες ανήκουν μόνο στους Έλληνες και πουθενά αλλού.

ΥΓ: Εάν κάποτε γίνει το θαύμα και καταβάλουν τις αποζημιώσεις οι Γερμανοί, να μπορέσει τουλάχιστον να ξεχρεωθεί η χώρα μας απ’ αυτούς τους οικομενικούς λωποδύτες επονομαζόμενους και ως ΤΡΟΪΚΑ, τότε χαλάλι τους.

3 σχόλια:

Διστομίτης είπε...

Δεν φταέι κανείς άλλος. Εμείς οι μαλάκες φταίμε που είχε έρθει ο Παπανδρέου και απ' τα πολλά χειροκροτήματα πήγε να σπάσει το χέρι μας. Αντι να τιμήσουμε τους νεκρούς μας, κοιτούσαμε να βαρέσουμε παλαμάκια στο αμερικανάκι...
Τώρα ας πάρουμε τα @@@ μας

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο.Πολλές μούτζες θέλουμε.....

Αντιφερτός είπε...

Κομματοσκυλιστάν και ρουφιανιστάν..!!!