Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Το παραξεφτίλισαν με τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στο Δίστομο. Κάτι πρέπει να γίνει



Είναι πολλοί μήνες τώρα που περνάνε υπάλληλοι της Δ.Ε.Η με το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο και φωνάζουν με την ντουντούκα για διακοπή ρεύματος από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.
Ώρες δηλαδή που ο κόσμος εργάζεται, οι νοικοκυρές θέλουν να μαγειρέψουν και θέλουν θέρμανση, και τα μαγαζιά θέλουν να δουλέψουν, να φτιάξουν τους καφέδες στην μηχανή τους, τα super market να λειτουργήσουν τα ψυγεία τους για την ασφάλεια των τροφίμων τους,
Τι θα γινόταν δηλαδή αν ένας άνθρωπος είχε πρόβλημα υγείας και είχε τεχνητή καρδιά πχ, που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα; Θα πέθαινε επειδή θέλετε να κάνετε εσείς τα έργα σας αργά και με το πάσο σας;
Θα σας πω εγώ τι παθαίνω με τη δική μου δουλειά που μένω πίσω όταν διακόπτουν την παροχή ηλεκτρικού τις εργάσιμες ώρες. Μένω πίσω και αρνούνται να με πιστέψουν αυτοί στους οποίους λογοδοτώ, γιατί οι εργασίες μας γίνονται μέσω mail και fax, κάτι το οποίο χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα, όταν τους λέω κάθε λίγο και λιγάκι ότι δεν έχω ρεύμα!!
Για να μην πω για το ζόρι που τραβάω για να συντονίσω απ΄την αρχή τις ρυθμίσεις internet κάτι το οποίο είναι αρκετά χρονοβόρο.
Θα μας που επιτέλους τι κάνουν; Γιατί τέτοια ασέβεια και ταλαιπωρία προς τους κατοίκους του Διστόμου; Κάποιες φήμες λένε ότι αυτό γίνεται για λογαριασμό του εργοστασίου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Φέρνουν και συνεργεία με ανειδίκευτους αλλοδαπούς εργάτες επίσης. Είναι η νέα μόδα της Δ.Ε.Η.
Συμπατριώτες ζητώ να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί. Πρέπει να βρεθεί λύση. Κι εσείς που έχετε μαγαζιά και παθαίνετε ζημιά. Όχι μόνο γκρίνια....Έργα μπας και σωθούμε!!!!
ΝΤΡΟΠΗ για μια ακόμη φορά.

5 σχόλια:

Λουκάς Σ. είπε...

Όντως έχει καταντήσει πολύ ενοχλητικό. Εγώ Kαστοριά που σπούδαζα 3.5 χρόνια δεν θυμάμαι ποτές να γινόντουσαν εργασίες οποιουδήποτε είδους την ημέρα, ότι γινόταν γινόταν αργά το βράδυ, μπορεί και μετά τα μεσάνυχτα, εκτός και αν ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει υποχρεωτικά με το φως της ημέρας, κάτι το οποίο ήταν εξαιρετικά σπάνιο. Μια από τις κλασσικές εργασίες που γινόταν αργά την νύχτα σε καθημερινή βάση ήταν η συγκομιδή των σκουπιδιών, έτσι τα αποριματοφόρα δεν εμπόδιζαν και τον δρόμο, μάλλον τον εμπόδιζαν απλώς αργά την νύχτα η κίνηση στους δρόμους είναι στο ελάχιστο σε σχέση με το πρωι και το μεσημέρι που πάνε - γυρίζουν οι άνρθωποι από τις δουλειές τους και προφανώς έχει περισσότερη κίνηση.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Έτσι ακριβώς, φίλε μου...
Έτσι θα έπρεπε να γίνεται. Έτσι γίνεται και στην Ευρώπη..Και το σημαντικότερο, από ειδικευμένους. Συνεργεία με διπλώματα, όχι..μην πω!!!

Λουκάς Σ. είπε...

Ναι, και επίσης οι αλλοδαποί οι οποίοι μπορεί να είναι και παράνομοι στην χώρα μας εκτός από ανιδίκευτοι, παίρνουν και τις δουλειές μας, τόσοι άνεργοι υπάρχουν, θα μπορούσαν να προσλάβουν Έλληνες που έχουν σπουδάσει και το αντικείμενο. Αλλά μάλλον τους αλλοδαπούς τους πληρώνουν με την ώρα και μόνο όταν τους απασχολούν, μάλλον δεν τους συμφέρει (στην ΔΕΗ και γενικότερα) να πληρώνουν μόνιμους.

Αλήθεια, γιατί απορυθμίζονται οι ρυθμίσεις σου για το internet, έχεις κανένα περίεργο σύστημα;

Ανώνυμος είπε...

...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ....ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΦΙΛΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ.....?????ΑΝ ΠΙΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Παρακαλώ....Εδώ είναι βήμα για να μιλάμε όλοι..
Λουκά, απορυθμίζεται αυτό που έχω στο γραφείο, όχι στο σπίτι. Είναι εταιρικό και έχει περίεργους κωδικούς