Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Σε τι χώρα ζούμε λοιπόν. Λειτουργία ηλεκτροπαραγωγής στον Άγιο Νικόλαο στο Δίστομο, χωρίς άδεια.

Πηγή: Συμπαράταξη Βοιωτών για το περιβάλλον




Χωρίς άδεια λειτουργεί η δεύτερη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της εταιρείας ''Αλουμίνιον Α.Ε'' του κ Μυτιληναίου στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου.
Δεν έχει ανοίξει ρουθούνι και δεν έχει πάρει θέση κανένας, μόνο απέραντη σιωπή.
Αν δεν υπήρχε η συμπαράταξη Βοιωτών για το περιβάλλον δεν θα ξέραμε τίποτα.
Δεν μπορώ να σχολιάσω. Ξέρω ότι θα πέσουν να με ''φάνε'' πάρα πολλοί που τα υποστηρίζουν με υποτέλεια κάτι τέτοια, λόγω πλήσης εγκεφάλου που τους έχει γίνει, και λόγω του ότι εργάζονται εκεί, και ή φοβούνται να μιλήσουν ή είναι τσιράκια.
Πάντως αυτό το θέμα, καθώς και άλλα περιβαλλοντολογικά, είναι πολύ σοβαρά, και χρήζουν έρευνας απ' τους πολίτες καθώς είναι ζήτημα της υγείας τους, της υγείας μας, και κατ' επέκτασιν ζωής.
Μην καθόμαστε άλλο με σταυρωμένα χέρια. ( Κλίκ εδώ - SOS άρθρο ), ( Και εδώ )
Η παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στους νεώτερους, δηλαδή στα παιδιά μας, καθώς και η ανάπτυξη χωρίς βλάβες στην υγεία μας, είναι πολύ πιο πολύτιμη από έναν μισθό, έναν πρόσκαιρο βόλεμα χωρίς έρευνα για το τι γίνεται στα μέρη μας ή στην υγεία των εργαζομένων αλλά και των κατοίκων.


ΚΛΙΚ κι ΕΔΩ, για να δείτε και τον ρόλο της εκκλησίας. ΝΤΡΟΠΗ


*Για τους πυλώνες υψηλής τάσεως που τοποθετούνται πάλι στον ήδη βεβαρημένο ελαιώνα του Διστόμου, πάλι για τον συγκεκριμένο κύριο και για το εργοστάσιο του, θα μιλήσουμε αργότερα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ αφού τα λαμόγια οι τοπικοί πολιτικοί άρχοντες, τ' αρπαζουν απ τους επιχειρηματίες...Όλοι όμως μα όλοι

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Οι τοπικοι πολιτικοι αρχοντες δηλαδη, αφου τα πηραν απο τους επιχειρηματιες αποφασισαν να λειτουργησει χωρις αδεια. Ετσι, οι μη τοπικοι αρχοντες καθως και η πολιτεια και η ΔΕΗ, αφου ειδαν οτι οι τοπικοι αρχοντες αφησαν να λειτουργησει χωρις αδεια ειπαν 'δεν βαριεσαι' και αφησαν τα πραγματα να παρουν το δρομο τους... Ωραιοτατη σκεψη φιλε ανωνυμε, μπορει να την πιστεψουν πολλοι...
Ενας ακομη ανωνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορα τα κουστουμια, εγκυρη πηγη μου αποκαλυψε οτι δεν τα εραψαν αλλα τα πηραν ετοιμα κι εκαναν μικρες διορθωσεις...
Ο ιδιος ανωνυμος με πριν...

Ένας από γειτονικό χωριό είπε...

Μια ζωή καταπατητές ήταν αυτοί.
Αν το έκαναν αυτό στο χωριό μας θα τους λιώναμε. Εσείς δεν μιλάτε.
Ένας από γειτονικό χωριό