Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ένας χειμαρρώδης λόγος με καυστικότητα, ορμή και πολλά ..... ''γαλλικά'', από τον Γρηγόρη Ψαριανό.




Όπως έχω ξαναπεί, η παρούσα ιστοσελίδα δεν είναι πολιτική, και αποφεύγω πολιτικά θέματα.
Θέλω να επικεντρωθώ στα τοπικά του Διστόμου, καθώς και σε θέματα που ταλαιπωρούν και αδικούν τον κόσμο, όπως το πολύ σοβαρό θέμα τώρα της οικονομικής κατάστασης και των δολοφονιών που αμαύρωσαν τις κινητοποιήσεις των μαχόμενων πολιτών.
Χτες λοιπόν αργά το βράδυ, καθώς κοιτούσα το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, είδα ένα μήνυμα από τον Λαρισαίο φίλο μου, τον Νίκο τον Θέμελη.
Πρόκειται για μια ρηξικέλευθη και πολλή αληθινή τηλεφωνική συνέντευξη του βουλευτή του Σύ.ριζ.α Γρηγόρη Ψαριανού, που ειλικρινά με έκανε να ξαλαφρώσω και να καταπραΰνω λίγο την οργή μου. Την οργή που σίγουρα έχετε όλοι σας.
Να πω ότι ο βουλευτής ο Γρηγόρης ο Ψαριανός αρκετές φορές μας έχει επισκευθεί στο Δίστομο στο μνημόσυνο στην μαύρη Επέτειο της Σφαγής των Διστομιτών, όταν παρευρίσκετο και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριος Κάρολος Παπούλιας.
Όταν ερχόταν ήταν στην ''πίσω γραμμή'', χωρίς χαιρετούρες και τραπεζώματα, όπως και ο πολύ μεγάλος Έλληνας Μανώλης Γλέζος, που τον θεωρούμε πλέον Διστομίτη.
Ακούστε λοιπόν αυτήν την τηλεφωνική συνέντευξη, και πολλοί από σας θα πείτε '' Πες τα, Χρυσόστομε''

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕ!!Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ,ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΠ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Θεμη μπηκε σημερα στο ΤΡΟΚΤΙΚΟ το παρακατω σχολιο για τον κ. Ψαριανο. Για μια πληρη εικονα σε παρακαλω δημοσιευσε το. Ανωνυμος Φιλος.Ιδου το δημοσιευμα:

Ψαριανέ πως μιλάς για αφεντικά όταν εσύ ο ίδιος είσαι βουλευτής και έχεις και αφεντικό;


Όχι κύριε Ψαριανέ δεν αρκεί μια συγνώμη απο αυτούς που τα φάγανε... Πρέπει να μπουν φυλακή. Πως γίνεται να το παίζετε επαναστάτης βουλευτής και να δέχεστε την ασυλία των βουλευτών;

Πως γίνεται να μιλάτε για αφεντικά όταν εσείς ο ίδιος δεν πρόκειται να βγάλετε άχνα για τα σκάνδαλα του Κυριακού (του αφεντικού σας) αφού ενώ είστε βουλευτής παράλληλα κάνετε και εκπομπή στο ραδιόφωνο του αντ1;

Άρα το μόνο που σας νοιάζει είναι να πάψει να σας κράζει ο κόσμος τίποτα παραπάνω... Το τομάρι σας φοβάστε τώρα που η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει μέχρι να μπουν φυλακή αυτoί που τα φάγαν και μέχρι να υπάρξει άρση της ασυλίας σας!

Nαι ο κόσμος πιστεύει πως είστε Βολευτές και όχι Βουλευτές... Όταν όμως τιμωρηθούν οι κλέφτες και όταν οι βουλευτές γίνουν υπηρέτες των πολιτών και όχι "μικροί θεοί" με ασυλία τότε θα ξεθυμάνει η οργή του κόσμου, δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε στην Χούντα όπως εσείς δήθεν φοβάστε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ" ΛΟΓΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ




Share on Facebook
Αναρτήθηκε από troktiko στις 6:17 μ.μ.