Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ελλάδα σήμερα - Εξαιρετική προσέγγιση της ελληνικής πραγματικότητας από άγνωστο συγγραφέα




Εδώ και μέρες κυκλοφορεί στα mail, αυτό το υπέροχο κέιμενο που έχει την μορφή ευθυμογραφήματος και που είναι εξαιρετικά αληθινό, αφού σκιαγραφεί τον νεόπλουτο κόσμο των Αθηνών και των νεόπλουτων αρχοντοχωριατών ( δείτε εδώ κι ένα δικό μου σχετικό παλαιότερο άρθρο ).

Απολαύστε το. Είναι εξαιρετικό.

Ελλάδα σήμερα
 
Το άρθρο το υπογράφει ο


ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ από την ATHENS VOICE

 
 
Μεσημέρι, Κολωνάκι, καφέ στην πλατεία.

Είναι αποκλεισμένο περιμετρικά, μπράβοι σε σχήμα Π, περαστικοί κοιτάζουν περίεργοι το θέαμα. Στη μέση αυτός, μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, όρθιος μιλάει στο κινητό. Πίσω του άλλος μπράβος, κρατάει στα χέρια ευλαβικά το πούρο. Γυρνάει, τραβάει μια ρουφηξιά, συνεχίζει, ο κολαούζος το κρατάει, περιμένει την επόμενη ρουφηξιά. Μπράβος πούρου, επαγγέλματα του μέλλοντος.
Φθινοπωρινό μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, η δημόσια επίδειξη της αήττητης ηλιθιότητας. Είναι πλούσιος. Έχει πολλά λεφτά, από πού, απροσδιόριστο.
Οι πλούσιοι αυτής της χώρας δεν κάνουν, έχουν.
Κάτι γενικώς, καράβια, προμήθειες, λαθρεμπόριο πετρελαίου, πλαστά τιμολόγια, ποδοσφαιρικές ομάδες-πλυντήρια, αγοραπωλησίες παικτών, εικονικά συμβόλαια, πουλάει φάρμακα στα νοσοκομεία στην τριπλάσια τιμή, εισαγωγή από την Κύπρο, εκμεταλλεύεται εμπορικά ακίνητα της εκκλησίας, καταπατάει δημόσιες εκτάσεις, χτίζει στη Μύκονο συγκρότημα κατοικιών με συνέταιρο γνωστό πολιτικό, αλλαγές συντελεστή δόμησης μόνο για την περίπτωσή του, έχει αναλάβει τη διαφημιστική καμπάνια υπουργείων, διαχειρίζεται τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, πουλάει τηλεοπτικά κανάλια που του χαρίζει το κράτος, αύξηση κεφαλαίου, τραπεζική εγγύηση, δάνεια, offshore εταιρείες, κωδικοί, μπράβοι. Πούρα. Χοντρός σβέρκος.
Οι περαστικοί απολαμβάνουν το θέαμα. Κουνάνε το κεφάλι ειρωνικά.
Το θέμα είναι τα λεφτά, αυτό μου είπε κι ο μπαμπάς.
Μια χώρα που δεν παράγει τίποτα και έχει τόσους πολλούς πλούσιους. Δεν δημιουργούν αλλά έχουν διασυνδέσεις. Σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις. Βιτρίνες. Ταμίες. Μεταφορά χρήματος, όχι δημιουργία πλούτου. Δεν βγάζουν χρήματα, υπεξαιρούν.
Οι πλούσιοι ξέρουν πολύ καλά από πού προέρχονται τα χρήματά τους.
Τα αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι ως προϊόν εγκλήματος.
Τα τρώνε γρήγορα και επιδεικτικά. Όπως οι γκάνγκστερ.
Σε ολόκληρο τον κόσμο μόνο δύο άρχουσες τάξεις έχουν υιοθετήσει ως τρόπο ζωής το lifestyle της κολομβιάνικης μαφίας.
Οι Ρώσοι ολιγάρχες και οι Έλληνες πλούσιοι.
Θηριώδη τζιπ στα στενά δρομάκια, παρκαρισμένες πόρσε στα κλαμπ, αστυνομική προστασία, γουόκι τόκι, μπράβοι, ημίγυμνες ξανθιές, χοντροί σβέρκοι. ΚΔΟΑ. Κτηνώδης δύναμη ογκώδης άγνοια.
Στον υπόλοιπο κόσμο οι πραγματικοί πλούσιοι μοιάζουν με φοιτητές στα Εξάρχεια. Σνίκερς, φούτερ και κουκούλες. Ανακάλυψαν ένα τσιπάκι, έστησαν τη Microsoft, την Apple, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα, φαντάστηκαν μια κοινότητα, το FaceBook, βάζουν την εταιρεία τους στο χρηματιστήριο έναντι 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων φορώντας τζιν, στο υπόγειο γκαράζ παίζουν ακόμα Nirvana με τις φοιτητικές τους κιθάρες.
Εδώ δεν υπάρχουν κιθάρες.
Ούτε πανεπιστήμια. Ελληνικός ληστρικός μικροκαπιταλισμός, κλοπιμαία.
Ξαπλώστρες 3.000 ευρώ στην παραλία, ο ένας δίπλα στον άλλον..
Πάνω στον άλλον. Όλοι μαζί.
Δεν θέλουν να κρυφτούν, θέλουν να φανούν.
Ποιος έχει το πιο μεγάλο, σπίτι, το πιο μεγάλο, κότερο.
Αγωνιούν για μια φωτογραφία τους σε φτηνές κίτρινες φυλλάδες που λερώνεσαι άμα τις ξεφυλλίσεις.
Αγοράζουν παρέα, δημοσιότητα, σεξ, σταρ, μις, θεές, απόλυτες, υπέρλαμπρες, δίμετρες. Ξανθιές με μαύρη ρίζα. Από τη μαζική παραγωγή των καλλιστείων. Μια δυο γυμνές φωτογραφίες και μετά στον αγώνα. Στο ανελέητο κυνήγι στη σκληρή ζούγκλα της ζωής.
Η ανεργία στις νεαρές γυναίκες μέχρι τα 30 φτάνει στο 40%.
Πιράνχας, κόβουν βόλτες από φωτογράφιση σε κότερα, από πασαρέλα σε επισκέψεις κατ' οίκον.
Το ίδιο παμπάλαιο συγκινητικό όνειρο. Μια μέρα ο πελάτης θα ερωτευτεί και θα την κάνει κυρία. Ένας γάμος, τώρα πριν να 'ναι αργά, τα χρόνια περνάνε γρήγορα, νέο εμπόρευμα βγαίνει στην αγορά κάθε σεζόν.
Τα πούρα διαλέγουν. Επιλέγουν την επόμενη trophy wife.
Επιλέγουν και επιλέγονται. Ε9 κυκλοφορούν σε φωτοτυπίες, αγοραπωλησίες, ντιλ κλείνονται..
Τα κοσμικά περιοδικά γράφουν για πανέμορφα μοντέλα που φωτογραφίζονται σε ακριβά μαγαζιά με νεαρούς ζεν πρεμιέ της αθηναϊκής νύχτας. Εννοούν escort συναντάνε γιους πλουσίων με την ελπίδα να «κατακτηθούν». Νέες ιδιότητες της κοσμικής ζωής. Κληρονόμοι.
Γιοι εισηγμένων. Πολύφερνοι γαμπροί με πολλές κατακτήσεις. Οι βίζιτες της πρώτης σελίδας.
Ο πλανήτης μπαίνει στον τρίτο χρόνο της οικονομικής κρίσης. Ο δύσκολος χειμώνας. Οι ελληνικές πολιτικές εφημερίδες, αυτιστικές πάντα, στο πιο βαθύ τούνελ της κρίσης, εισάγουν στην ύλη τους κοσμικά ένθετα. Χρώματα πολύχρωμα, γυαλιστερές φωτογραφίες. Δες το 16χρονο ζάπλουτο ξέκωλο πώς διασκεδάζει στα μπουζούκια.
Ζηλεύεις; Δες τον νεαρό πάμπλουτο κληρονόμο αγκαλιά με τη θεά, την προκλητική miss young. Θα κάνουν προγαμιαίο συμβόλαιο;
Η Ελένη ρίχνει με νάζι το τιραντάκι να φανεί η ρόγα, πέφτει η τηλεθέαση.
5.000 άτομα στο γάμο, τραγούδησε ο Ρέμος, εσύ δεν ήσουν εκεί;
Εσένα ο μπαμπάς σου δεν έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου; Η μαμά σου δεν ήταν συμβολαιογράφος στα μεγάλα ντιλ ακίνητης περιουσίας; Δεν ξέρεις ούτε ένα γενικό γραμματέα υπουργείου, έναν ταμία κόμματος έστω; Τι άτυχος που ήσουν.
Όλα διορθώνονται όμως, άρχισε τώρα, κάνε κοιλιακούς, κάνε προσθετικές στήθους, κάνε κάτι. Αν δεν είσαι αγοραστής, γίνε τουλάχιστον εμπόρευμα. Η Ελλάδα, αδιόριστη πτυχιούχος, κλείνει τα μάτια, πέφτει στο κρεβάτι για μια μονιμοποίηση στο δημόσιο, υπέρβαρη πηδάει απ' το μπαλκόνι.
Γυρνάει το ρολόι μια ώρα πίσω μεσάνυχτα Κυριακής, ετοιμάζεται για τον πιο βαρύ χειμώνα. Μπερδεμένη, πεινασμένη, εν πλήρη συγχύσει, δηλώνει αθώα.
Ήταν ωραίο το έργο, εύκολο, χωρίς κόπο, θεαματικό σαν μεταμεσονύχτια κολομβιάνικη σαπουνόπερα του Άλφα με βαρόνους κοκαΐνης, μπράβους και μικρά κοριτσάκια που πάνε στον πλαστικό χειρούργο με παιδιάστικη αφέλεια για να πιάσουν την καλή, να τις διαλέξει ο αρχηγός της συμμορίας. Κρατάει 45 λεπτά.
Μετά ακολουθεί τελεμάρκετινγκ.
Κατσαρόλες, στρώματα και όργανα γυμναστικής, 29,99 ευρώ σε 6 δόσεις.

Συμπληρώνω:

Πού είναι η άλλη Έλλάδα; Η Ελλάδα του 5%. Η Ελλάδα της γνώσης, της επιστήμης και της έρευνας. Η Ελλάδα της τέχνης, του πολιτισμού και του πνεύματος. Η Ελλάδα του (αντοπάριστου (βλέπετε χρειαζόμαστε επεξηγήσεις γιατί κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε!!!)) αθλητισμού, της ευγενούς αμίλλης και του θαυμασμού του καλού καγαθού. Η Ελλάδα της δουλειάς, της προκοπής και της εξέλιξης. Η Ελλάδα του μέτρου, της μετριοφροσύνης και της σύνεσης. Κι όμως υπάρχει η Ελλάδα αυτή, υπάρχει, αναπνέει και λειτουργεί.
Μόνο που είναι χαμένη στο υπόλοιπο 95% όπως περιγράφεται στο παραπάνω κείμενο. Αυτό το 95% χρεωκόπησε την Ελλάδα.
Η διάσωσή της είναι το 5%.
Ανακαλύψτε το, αποκαλύψτε το, διαδώστε το, ενισχύστε το, συμπληρώστε το....
Ίσως τότε φανεί η αρχή της ελπίδας............................



Αφιερωμένο στους φίλους μου...


*Ευχαριστώ τον φίλο από την Λάρισα, τον Νίκο τον Θέμελη που μου το έστειλε στο mail μου, καθώς και τον συμπατριώτη μου, Μπάμπη Ευθυμίου, που με ενημέρωσε για τον συγγραφέα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως άμα σταματήσουμε να στέλνουμε chain mail με το τι δεν μας αρέσει,και πραγματικά κάνουμε κάτι,τότε μπορούμε να ελπίζουμε.
Πιο πολύ λυπάμαι αυτούς τους αργόσχολους που κάθονται και γράφουνε mail και τα στέλνουν σε όποιον βρουν έτσι ώστε να πάρει την μορφή αλυσίδας,παρά αυτούς που αναφέρει μέσα.Άμα κλείσουμε και καμιά τηλεόραση και ξεκλειδώσουμε το μυαλό μας τότε θα δούμε προκοπή.Αντιθέτως άμα καθόμαστε και ασχολούμαστε με τους "κυριλάτους" του Κολωνακίου γινόμαστε 3 φορές πιο ηλίθιοι από αυτούς.Και το εννοώ.
Εν τω μεταξύ τι εννοείτε με τον όρο "η Ελλάδα του 5%";
Δηλαδή μας κουμαντάρουν οι υπόλοιποι οι οποίοι ανέρχονται στο ποσοστό του 95% και εσείς "οι άλλοι" είστε το 5% που είστε οι άτυχοι και οι αδικημένοι;Λογικό,αν σκεφτείς ότι το μόνο που κάνετε είναι να εκφράζετε τον ρομαντισμό σας μέσω chain mail.Καλά να τα πάθετε λοιπόν.Πολύ το χαίρομαι.Κλάψτε όσο μπορείτε μήπως και σας λυπηθεί κανείς.Δεκάρα δεν δίνω.
Το απόσπασμα δε
"Στον υπόλοιπο κόσμο οι πραγματικοί πλούσιοι μοιάζουν με φοιτητές στα Εξάρχεια. Σνίκερς, φούτερ και κουκούλες. Ανακάλυψαν ένα τσιπάκι, έστησαν τη Microsoft, την Apple, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα, φαντάστηκαν μια κοινότητα, το FaceBook, βάζουν την εταιρεία τους στο χρηματιστήριο έναντι 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων φορώντας τζιν, στο υπόγειο γκαράζ παίζουν ακόμα Nirvana με τις φοιτητικές τους κιθάρες."
πραγματικά είναι ότι πιο εμετικό έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Μιας και είναι και περίοδος κρίσης δεν θα μου έπεφτε καθόλου άσχημα άμα όλοι αυτοί οι κλαψομούνηδες τους υπολογιστή σηκωνόντουσαν και έφευγαν από την χώρα.Να μην νιώθουν άτυχοι και αυτοί ρε παιδί μου.Καλύτερα με τα σούργελα της Αθήνας παρά με τα παρτάλια του υπολογιστή.
Κανείς δεν σας έπεισε ότι είναι έτσι τα πράγματα,μόνοι σας πειστήκατε.Συνεχίστε λοιπόν έτσι.Αντί για διαμαρτυρίες ουσιαστικές,στείλτε email στα φυλλαράκια σας.Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος.Κορόιδα...

ΥΓ.Άντε και group στο Facebook...

Όλα αυτά αναφέρονται στα τζιμάνια που γράψανε αυτό το email.Πολύ θα ήθελα να τους το στείλω,για αυτό και το γράφω εδώ ως comment.

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Ποίος ο….. Ετεοκλής….. και ποίος ο….. Πολυνείκης…!; Ο Κωστίκας….. ή ο Γιωρίκας…!; ( 1ο μέρος )

…..δόλια κωδικοποιημένη και σε βάρος των λαών, ‘’εσαεί’’, όλη η ανθρώπινη Γνώση…..
και, προπαντός κι ‘’εσαεί’’, οι ανά τη Γη ‘’παραθυρούχες’’ – ‘’χρυσομαλλοδερατ’’ούχες, Νομοθεσίες….,
/ …..οι….. ωραιόλογες…., μα λαοπαγιδικά κωδικοποιημένες…., αλά ‘’Σολωνική’’ ‘’τέτοια’’….! /
και των όποτε εξω’’γήινων’’ -- ‘’ουράνιων’’ Χωρών και των όποτε ‘’γήινων’’ – εξω’’ουράνιων’’ χωρών….,
πάσα τη πάσα από τα, κυρίως, ‘’παρασκηνιακά’’ Καββάλ σατανίδια της «Διεθνούς Συνωμοσίας»….!

Σαφώςςςςς, κι εδώ…., στην Ελλάδα : παράρτημα του ‘’Πανκράτους’’ του εκάστοτε Καββάλ ‘’Big Brother’’ -- ''Άμμωνος Διός''….,
του εκάστοτε ‘’βασιλο’’εκλέκτορα ‘’τέτοιου’’….. με τα εγκάθετά –του ‘’τέτοια’’ ανά τας ‘’γαίας’’ –του, '' έκτοτε'', σε ''εναλλάξ'' μοιρασιά της Εξουσίας....!

Λοιπόνννννν….:

«…..Γιοι του Θηβαίου ήρωα Οιδίποδα είταν ο Ετεοκλής και ο Πολυνείκης....!
Ποιος είταν ο….. πρωτότοκος από αυτούς τους δυο γιους του Οιδίποδα;
.....Λέγανε, κατά μία εκδοχή, πως οι δυο αδελφοί συμφωνήσανε να βασιλεύουν ένα χρόνο ο ένας κι ένα χρόνο ο άλλος, εναλλάξ.
.....Κατ' άλλη εκδοχή, τα δυο αδέλφια κάνανε μοιρασιά
και ο Ετεοκλής πήρε τάχα το στέμμα, ενώ ο Πολυνείκης αρκέστηκε
στο…..πέπλο και στον επενδύτη της Αρμονίας…., συζύγου του ήρωα Κάδμου.....»....!
----- Α…., χξς΄…., του….. της Καββάλας – Καμπάλας….. μασονέ «Αδάμ Κάδμου»…!; ----

…..Και…., έτσι που η ‘’Ιστορία’’ αντιγράφει την ‘’Προϊστορία’’….. κ. ο. κ….,
εδώ και τώρα…., μα, σχεδόν, και παντού και πάντα….,
πείτε μου αν…., ω ‘’αμύητα’’ και, γενικώς, ‘’πονηρά’’ Ελληνούδια….,
οι που….. ‘’απορείτε’’ για το πώς και το γιατί ο μεν ‘’αυτοκτόνησε’’ πολιτικά κι ‘’έκανε πάσα’’ στον δε….,
οι τελευταίοι δυο….. βασιλιάδες –μας χωρίς στέμμα ''τέτοιοι''….,
ο μόλις αποχωρήσας….. κι ο μόλις θρονιασθείς επί του ‘’αιματοστάλλαχτου ‘’θρόνου’’ : Βόθρου Βάθρου….,
είναι…., ή κι όχι…., ‘’μετεμψυχώσεις’’ -- ‘’μετενσαρκώσεις
των ενσαρκωτών ιδεών….. ‘’Ετεοκλής’’ και ‘’Πολυνείκης’’….,….!

Και…., ε ά ν ναι…., ποίος εκ των δύο…., προκάτ και ‘’Αδαμοκαδμικά’’, τότε κι έτσι, ‘’σπαρτών’’…., ‘’γιων’’
του ‘’παρασκηνιακού’’ και μασ ώντος όνου Αμέρικαν ‘’Θεού’’ -- ‘’Μεγάλου Αδελφού’’ -- ‘’Big Brother’’ --….,
είναι ο Ετεοκλής….. και ποίος ο Πολυνείκης…!;
Ο μικρο’’γιός’’…., ‘’Εύμολπις’’, λες…., Κωστίκας…., τάχα, ‘’δευτερότοκος’’….,
ή ο μεγαλο’’γιός’’…., ‘’Κήρυκας’’, λες…., Γιωρίκας…., τάχα, ‘’πρωτότοκος’’….,
‘’Καββάλ’’ ‘’μυημένοι’’….. και ύπουλα Ελλαδο’’πωλητές’’…., λεςςςςς…!;

Α, και ποία….. προ….. Συμφωνία -- προ….. ‘’Καινή Διαθήκη -- Καινή Συμφωνία’’ έκαναν….,
τσς, τότε και….. έτσι : ε ά ν…,
εχ, και σε τί….. κανιβάλ ‘’Καββάλ’’ ‘’μυστικό’’…., ‘’προγονικό’’, λες…., ‘’Ιστορικό Συμβιβασμό’’ και Σχέδιο….,
χξς΄, «χρόνοις ‘’αιωνίοις’’ σεσιγημένον…..»…!;

Και….. εξηγείστε μου…., ω, γενικώς, σαδομαζόχια ‘’αμύητα’’ Ελληνούδια…., τί ‘’μυστικό’’, άραγε, να σήμαινε
εκείνο το αινιγματικό….,
το στο τηλεοπτικό ντιπέιτ –τους…., το, μόνον, των δυο –τους….,
που, ευθύς πριν, ‘’μάλωναν, στο δικό –τους τηλεαχυρώνα’’, ‘’ξεκατινιαζόμενοι’’….,
του Κωστίκα….,
να, το ‘’ξεκάρφωτο’’ και ‘’γλυκανάλατο’’….:
«Γιώργο…., να κωδικοποιήσουμε τη Νομοθεσία….!»….,
κάτι που, σαφώςςςςς, η με ύφος και στιλ κουτοπόνηρης Αρσακειάδας Γιούρεκ έκανε…!;

Να…., ευθύς μετεκλογικά…., έβαλε, το ‘’σοσιάλ’’ ‘’γατόνι’’, ως πρώτο στόχο –του…., και –τους….,
στον, προγραμματικό ‘’δεκάστοχό’’ –του…., ξου, την….. «Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας»….,
…..λες κι ήθελαν…., οι δυο αυτοί «ορθοί χρήστες του Μαμωνά»…., να στείλουν….. ‘’σιωπηλό’’….. μήνυμα
στους ‘’«αθανάτους»’’….. Μαμ,σ,ωνάδες….. ‘’Μαικήνες’’ –τους….,
που, βεβαίως, κρατούν ίσες αποστάσεις ως προς τα δυο -- ένα κόμματά –τους….,
ώστε να μην τους πολεμήσουν οπωσδήποτε οι ‘’Μαικήνες’’ –τους αυτοί….,
που ‘’σοβαρή πλάκα’’ έκαναν τα δυο ‘’κακά παιντιά’’ αυτά….!.....

…..Μετανοείτεεεεε….:
Αλέξανδρος Ζήβας.....

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Ποίος ο….. Ετεοκλής….. και ποίος ο….. Πολυνείκης…!; Ο Κωστίκας….. ή ο Γιωρίκας…!; ( 2ο μέρος )

…..Και…., τί κωδικοποίηση, άραγε, να εννοούν, και οι δυο αυτοί…., οι που τόσο επιμένουν σ’ αυτήν…!;
Μήπως….. ‘’τέτοια’’….. όπως διαχρονικά κι αρχαιόθεν…., Σολωνική -- ‘’Σολομων,τ,ική….,
να, αλά ‘’πρωτοδιδάξαντα’’ κωδικοποιητή, και, Νομοθεσίας Σόλωνα….,
τσου, έτσι, μισο -- ολο ‘’μπουργκο’’ντυσιά της ‘’Θέμιδας’’….,
μισοκαλυμμένα και μισοακάλυπτα…, ωχ, και τρέχα γύρευε…., που ‘’λαοκτόνο ‘’αέρα : νέφος’’ εμαγείρευε….,
ο που «έγραψε, και, στίχους σε….. ιαμβικό μέτρο….. και κωδικοποίησε ώς και τις ελάχιστες λεπτομέρειες
το ‘’Σύνταγμα’’ της δημοκρατίας των Αθηνών…..»…., ξουουουουου…., καυχώμενος δε γι’ αυτό….,
λέγων….: «Όσους πάνω στη γη βογγούσανε για τη σκληρή δουλεία και τρέμανε μπρος στον αφέντη,
τους έκανα ανεξάρτητους. Μάρτυράς μου η Θεά Μητέρα, η μαύρη Γη, που της ξερίζωσα τα οροθέσια,
αυτή τη γη που είταν πρωτύτερα υπόδουλη και από ‘δω και πέρα, (!;) χάρη σ’ εμένα, είν’ (!;) ελεύθερη.»….!

// Ναι, έστω, απ’ τη σκλαβώτρα σκλαβιά, την - - …., τους πήγε στη λευτερώτρα σκλαβιά, την + -….!
Μόνο που υπάρχει και σκλαβώτρα λευτεριά, η - +…., ως κι η λευτερώτρα λευτεριά, η ++….,…..! //

Χα, ο που και την «κρέμασε εν ‘’αερίοις’’»…., χμ, εν μεγαλοαστοίς -- ‘’αερίοις’’ : αστική δημοκρατία….,
ννννναι…., κι όχι «εν ‘’ύδασι’’» : εν λαοίς : λαïκή δημοκρατία…., ως, τάααααχα, ο Ιησούς Χριστόςςςςς….,
ο με μάσκα, έστω, ‘’Χριστού’’ Ιησούς Αντίχριστος….,
ο των….. «εκδικητικών έως χιλιοστής γενιάς»….. Γκόιμ Γιαχβο‘’τέτοιων’’….,
που –σας ‘’τον έκατσαν’’, ω αμύητα Ελληνούδια, που νομίζετε ότι είστε πονηρότεροι των οξαποπαντού….,
που –σας έμεινε στο χέρι ο ιμπεριαλιστικός φαλός του Αβραάμ και σκεψαυνανίζεστε ‘’χριστιανικάαααα’’….!

# Ααααα, κωδικοποιημένη και, και, η ιαμβική ποίηση…!;
Μήπως κατάγεται από την….. μη «σεμνή και ταπεινή»….. Ιάμβη – Βαβώ – Μπάμπω….,
που, αλά Ήβη, αποκάλυπτε ‘’απόκρυφα’’, κωδικικά, μυστικά…., με τα…..άσεμνα ξε’’γυμνώματά’’ της….,
| …..«ενώ δεν έπρεπε»…., τότε…., χμ, που, άλλες φορές, ‘’«έπρεπε»’’….,
να, σαν δόλωμα στα χάννα ‘’ψάρια’’….. της…..λαο, ‘’«νερο»’’, θάλασσας….! |
σε….. «αλληγορική»….. αντίθεση με τις «αγνές παρθένες και περήφανες» 4 κόρες
του «συνετού» Φιλίππου…., του της ‘’Καινής Διαθήκης’’ -- Καινής Δαιμόνισσας των οξαποπαντού….,
του βασιλιά της….. μυρωμένης Ελευσίνας Κελεού….. κ.α. λ….,…!; #

…..Και…., ω Κωστίκα…., μα κι εσύ Γιωρίκα….,
δεν πιστεύω που…., καθώς…., δημοκρατικάαααα κι εδώ και 34 χρόνια, πια…., μας ‘’το’’ επιτρέπετε….,
να με θέσετε, κι εμένα, κατηγορούμενο προ της….. απο….. ‘’σιωπηλής’’….. ‘’Θέμιδός’’ –σας….,
[ …..εμμμμμ…., ‘’εξωστέοι’’…., τότε κι έτσι…., ως άκρως επικίνδυνοι….,
καθώς….. τίποτε το πιο επικίνδυνο από μια Εξουσία που ‘’κυνηγά’’ τους αντιφρονούντες –της…! ]
α, ή και να με ‘’τυφλώσετε’’, αλά Τειρεσία, που –σας διαβλέπω….. ‘’γυμνούς’’ -- ‘’αποκωδικοποιημένους’’….,
ή και να με φυλαλλάξτε…., χμ, εμέ…., τον του δόγματος της ‘’παρθενίας’’
του γυναικαντρικού -- αντρογυναικικού ιδεολογικού μυστικοπαθούς ιμπεριαλισμού….. Νο 888….,
ναιαιαιαιαι…., και, που το ‘’κρυφό’’ μου όνομα είναι….. Στέργιος’’….: λεξαριθμικά, 888….,
που, ‘’μοιραία’’, θα –σας αφήσω, όλους, να ‘’κρεμαστείτε επί…..όπου γουστάρετε…..’’…., ε, κι άντε και….!

Πάντως, εάν με αφήσετε ατιμώρητο, θα σας μάθω, σαν σε αντίδωρο, πιο λαοξεγελαστικά κωδικικά….:
λόγια, μορφασμούς, χειρονομίες, εκφράσεις,…..
ω καημένοι πλανεμένοι Πλάνοι κι εσείς…., οι που βολευτήκατε σε σατάν ‘’μεταφυσικές’’ εκδοχές….,
και που, ‘’μεταθανατίως’’, θα καταραστείτε την ώρα και τη στιγμή που γεννηθήκατε…., ωρέ λαοτύραννοι….,
που…., ενώ ο κόσμος χάνεται…., εσείςςςςς….!.....

…..Μετανοείτεεεεε….: Αλέξανδρος Ζήβας.....

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Σιωπή -- Σκασμός…., πια…., ιδίως, εσείς οι ‘’«σεμνοί και ταπεινοί»’’….! ( 1ο μέρος )….!

…..Είναι γνωστό σ’ όλους το ότι εξ αρχής σχηματισμού των πρώτων οργανωμένων κοινωνιών
οι εκάστοτε κι όπου Γης κοινωνιοπλάστες

[ …..‘’πάντα’’, ‘’αγκαζέ’’, Καίσαρες και Πάπες και ‘’μυημένα’’ τσιράκια –τους….,
ναι, συνήθως κι αναλόγως, σε συνωμοτικές κι ενάντια στους λαούς συνεργασίες
Ιστορικών, ή ‘’Μυθολογικών’’, Συμβιβασμών –τους….. ]

φρόντιζαν

( …..ως κι οι ‘’τέτοιες’’ «νοερές» αντιστοιχίες –τους στο σήμερα…., λόγοις τε και πράξεσι….. )

να διαιωνίζουν τη Σατάν Εξουσία –τους, αναπαράγοντας το κάθε κακό : λάκκο λαών
με κάθε μέσον και τέχνασμα -- «Νεφθαλείμ»…., σαφώςςςςς, μαφιόζικα και μασονέ ‘’μυστικά’’….!

Εκείνο, όμως, που είναι άγνωστο στους περισσότερους των λαών…., ανυποψίαστων, λες….,
είναι η δόλια κωδικοποίηση του λόγου -- ‘’παραμύθας’’,
του που αυτοί οι ‘’Θεομπαίχτες’’ και λαομπαίχτες του κάθε Καισαροπαπείου
καθιέρωσαν παντού της Γης….!

Και…., βέβαια….. και ως κι εδώ αποδεικνύεται….,
αυτό έγινε, ‘’πάσα τη πάσα’’, πάνω στην, στα βασικά, ίδια ακριβώς κωδικοποιητική βάση….,
κάτι που είναι αρκετό να αποδείξει ότι η εν λόγω ‘’τέτοια’’ -- αντιλαϊκή «Διεθνής Συνωμοσία»
είναι πέρα για πέρα υπαρκτή…., ε, και διόλου τυχαία….!

Έτσι, σε κάθε χώρα κι εποχή, δοτοί κοσμικοί ή εκκλησιαστικοί κωδικοποιητές συγγραφείς….,
που τους είπαν….: «Μεσσίες», «Άγιους», «Μεγάλους»,….. όπερ Κατάντια….,
συνιστούσαν στα λαοβαμπίρια της κάθε….. Εξεξεξουσίας
να πληρώνουν αδρά τους που ήσαν οι πιο ικανοί ως προς το να κωδικοποιούν το λόγο….,
λόγο αινιγματικό και πλεκτανικό -- ‘’πεπλικό’’….,
να, αλά….: Σφίγγα, Αθηνά, Αράχνη, Μωυσή, Βούδδα, Ιησού, Μωάμεθ,….!.....

....: Αλέξανδρος Ζήβας.....

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Σιωπή -- Σκασμός…., πια…., ιδίως, εσείς οι ‘’«σεμνοί και ταπεινοί»’’….! ( 3ο μέρος )….!

…..Ας επανέλθουμε, όμως, στα περί κωδικοποιημένου λόγου των Κατθρώπων της Εξουσίας….,
των ‘’παντεμπαιχτών’’ που, ως μυημένοι σε υπόγειες, μασονέ, Στοές σούπερ βαθμού, κατέχουν
την ‘’τέτοια’’ μυστικότητα και τέχνη του κωδικοποιείν και αποκωδικοποιείν το λόγο….!

Έτσι…., όμωςςςςς…., όπως ήξερε η βασιλο,’’θεο’’,κόρη Αθηνά….,
η πολεμόχαρη, ‘’«αρσενική»’’, κόρη του Δία / βλέπε….: Γιαχβοδία ή Διογιαχβέ….. / ….,
να πλέκει αντιλαικά ‘’τέτοια’’ πέπλα ‘’μυστηρίου’’ -- ‘’πέπλα πλάνης»’’ του λαού –της….,
κι όπως ήξερε να πλέκει λαϊκά αντι’‘’τέτοια’’ κι η χαμολαϊκάντζα : ‘’«πέτρα»’’ Αράχνη….,

………………………………………………....................
## Α, που ‘’πλάκα έχει το πράμα’’, ας γελάσουμε λίγο οι ‘’πέτρες’’ αποκωδικοποιητικά….!

Ε, ναι, όχι…., δεν ήταν η Αράχνη απ’ την πέτρα

// Ωχ…., ω, κι εσείς, ρασο’’τέτοιες’’ τράγιες Χάριτες «της σεμνής και ταπεινής ηδονής»….,
δεν ήταν ούτε κάποια ελαφρό,’’νερό’’,πετρα : χαμολαïκιά από τις Πύρρειες ‘’πέτρες’’….,
μα ούτε και κάποια πέτρα απ’ εκείνες που ‘λεγε, έστω, ο οξαποδώ μη ‘’«αρσενικός»’’….:
« …..διότι σας λέγω / «ω γενεά εχιδνών Φαρισαίοι και Σαδδουκαίοι» / ,
ότι ο Θεός μπορεί από τις (!;) πέτρες αυτές
να κάνη παιδιά διά τον Αβραάμ.»….: Ματθαίος, κεφ. 3, εδ. 9…., ούτε…., ούτε….! //

που έμεινε έγκυος απ’ τον του ερωτικού ιμπεριαλισμού Νο 666 ‘’«Κούκο»’’ Νταβατζή Δία….!

Ννναι…., που άλλη ήταν αυτή η που, ιμπεριαλέ, του έκανε να ‘’του κάνει κούκου’’….,
η που γέννησε τον/την/το Άγδιστη (!;)…., ένα εξαμηνίτικο «ερμαφρόδιτο πλάσμα»….:
γιο -- κόρη ή κόρη -- γιο

( Έιιι…., γιοι και κόρες = χώρες….: Γένεσις. : κεφ. 25, εδ. 23….: Γιαχβέ / προς Ρεββέκα /
«Δύο έθνη / Τί…., η Ησαυίνα κι η Ιακωβίνα…!; / είναι εις την κοιλίαν σου…..»….!
Ε, κι αν βρίσω….: «γαμώ το μουνί του Δία»…., χα, κωδικικά, ‘’μέσα θα είμαι’’….,
εμ, ναι, που, κι αυτός και κατά τον ‘’Ελληνόδοτο’’ ’’κωδικο’’’’τέτοιο’’ Ζαν Ρισπέν, ήταν
«αρσενικός και, συνάμα, νύμφη αθάνατη»….,
γυναίκανδρος…., ήτοι, του γυναικανδρικού ιμπεριαλισμού….,
κι όχι σκέτα «αρσενικός» : σκληρός…., ως, τάχα, κατά τον Απο,Επι,καλυπτή Ιωάννη
ο μαφιοζέ με «άλλο όνομα» οξαποδώ κι οξαποκεί….: έστω, Αποκάλυψη….: κεφ. 12, εδ. 5….! )

του μη αρτιμελούς ιμπεριαλισμού….,
ουστ, που έχει…., πλην και Νο 777 και Νο 888…., κι ερμαφρόδιτο ιμπεριαλισμό Νο 678 -- 876….,
λες και 50% ---- 50%...., λες και σε ‘’απραξία : ακινησία’’ -- ‘’νεκροφάνεια’’ --….! ##
………………………………………………………....


‘’έτσι’’ κι ‘’αντιστοίχως’’….,
ω….. άθεες, γκαστρόκοιλες και πλανοπεπλοπλέχτρες….. ‘’μετεμψυχώσεις’’
του Δία / βλέπε….: Γιαχβοδία ή Διογιαχβέ….. / στην κάθε Αλαλουμία της Γης….,
ξέρουμε κι ‘’εμείς’’ οι ισχνές ‘’πέτρες’’ να πλέκουμε αντιεξουσιαστικά ‘’’’τέτοια’’’’ ‘’πέπλα’’….,
ννννναιαιαιαιαι…., νννννααααα…., κι έχουμε και λέμε ως προς τα κωδικο’’τέτοια’’ –τους….:

πάντα και παντού, λοιπόν, οι μυημένοι κωδικο’’τέτοιοι’’
μιλούσαν κωδικοποιημένα…., ουουουουουστ, ‘’τηλεπαθητικά’’, λες….,
στη δικιά –τους γλώσσα και με απόλυτη ‘’μυστικότητα’’…., ‘’δεμένοι’’ και ‘’θεο’’εξηρτημένοι….,
και το πρώτο πράγμα που ενδιέφερε στους ‘’θεοποιημένους’’ Μεγάλους Αδελφούς» –τους
ήταν η μη αποκάλυψη των κωδίκων -- ‘’κλειδιών….: λέξεων, κυρίως….!.....

....: Αλέξανδρος Ζήβας.....

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Σιωπή -- Σκασμός…., πια…., ιδίως, εσείς οι ‘’«σεμνοί και ταπεινοί»’’….! ( 2ο μέρος )….!

…..Έστω δε, σχετικά κι εδώ, χαρακτηριστικό παράδειγμα κοσμικού ‘’τέτοιου’’
είναι ο Έλληνας μάντις Τειρεσίας….,
/ …..επί το ακριβές, οι εκάστοτε ανιστοιχίες –του, που, ‘’μάλλον’’, ενσαρκωτή ιδέα κι αυτός….. /
ο κατεξοχήν ‘’μάστορας’’ της δόλιας κωδικοποίησης του λόγου -- ‘’παραμύθας’’….,
ο που έλεγε συμβουλευτικά στους, αυτόθεν ή μη, θεοποιημένους βασιλιάδες
πως η κωδικοποίηση του κάθε λόγου είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος
για να εδραιώνουν και να διαιωνίζουν την Εξουσία –τους εις βάρος των λαών –τους….!

Επίσης, δειγματοληπτικά πάλι, ας αναφερθεί ως παράδειγμα εκκλησιαστικού ‘’τέτοιου’’
ο σούπερ ανθέλληνας και, και, εξ Εβραιοποιημένων Ελλήνων
καταντημένος –τους ‘’«Άγιος»’’ Γρηγόριος Ναζιανζηνός…., κι εδώ, βλέπε : Τρ άγιος….,
ο, κι αυτός, θεοποιητής βασιλιάδων σατάν μυημένος πάστορας,
μα και Καββάλ μάστορας της δόλιας κωδικοποίησης λόγου….!

Ο ‘’Θεοκτόνος’’ Ναζί ανζηνός, που…., κατά τον Κυριάκο Σιμόπουλο....:
Διανοούμενοι και καλλιτέχνες ευτελείς δούλοι της εξουσίας….,
πίστευε πως, για τη διαιώνιση της εξεξεξουσίας –τους, κωδικοποίηση λόγου
και κωδικοποιημένα παραμύθια είναι απαραίτητα….:
Γρηγόριος Ναζιανζηνός….: / …..σε επιστολή του προς τον (!;) Άγιο Ιερώνυμο….. /
«Έχουμε ανάγκη από όσο το δυνατό περισσότερους μύθους (!;!;!;!;!;)
για να μπορούμε να εντυπωσιάζουμε τον όχλο. (!;!;!;!;!;)
Όσο λιγότερο καταλαβαίνει ο όχλος, τόσο πιο ενθουσιώδης γίνεται. (!;!;!;!;!;)
Οι πατέρες και οι δάσκαλοί μας δεν έλεγαν πάντοτε τι σκέφτονταν, (!;!;!;!;!;)
αλλά έλεγαν αυτό που τους υπαγόρευαν οι συνθήκες και οι ανάγκες»….! (!;!;!;!;!;)
/ Α, τα «κατ’ ανάγκην, ιαματικά, ψεύδη»…., εμ, που «κι οι θεοί ούτω πως εποίησαν»….! /

# Α, ίσως, «ανάγκη του λαού», ως τον συμπλήρωνε κι ο Τράγιος Επίσκοπος Συνέσιος….:
«Ο λαός ζητάει επίμονα να τον εξαπατάς,
αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μ’ αυτόν. (!;!;!;!;!;)
Σε ό,τι με αφορά θα είμαι πάντοτε ένας (!;!;!;!;!;) φιλόσοφος μόνο για τον εαυτό μου,
αλλά για το λαό θα είμαι μόνο (!;!;!;!;!;) ιερέας.»….!
/ …..ήτοι…., το ‘’νερο’’,λαο,’’κάθιστο’’ ανακυκλωμένο, αυτό, σκουπίδι….,
ναρκώτρα κι επαγγελματίας πλάνος
των ‘’νερών’’ -- «λαών και όχλων, εθνών και γλωσσών»….:
Απο,Επι,κάλυψη, έστω, Ιωάννη : 17 : 15….! / #

Έτσι κι ‘’έκτοτε’’…., τα όπου Γης κρυπτομυημένα ‘’θεο’’εγκάθετα και ‘’θεο’’χρισμένα ‘’τέτοια’’….,
τα όπου Γης καββάλ υποτακτικά του κάθε Γκόιμ ‘’Αδάμ Κάδμου’’ «Μεγάλου Αδελφού»….,
λες και πλουσιο,νταβατζηδο,μαναντζαρισμένα….,
τα ανά τη Γη σε ‘’ομοιοκατάληκτες’’ κι επιμεριστές ‘’«Άγιες Τριάδες»’’ ‘’τέτοια’’….,
λες και….. «διασκορπιστές των εθνών της γης, μετά τον κατακλυσμόν» : Γένεσις.: 10 : 32….,
εεεεε, «σπαρτοί»….,
δεν γράφουν μόνο κωδικοποιημένα…., μα και μιλούν, δημοσίως ή μη, κωδικοποιημένα….,
τόσο….. δεξιοτέχνως -- ‘’Νεφθαλειμίως’’….,
που θα πρέπει κανείς να εξετάσει με πολλή προσοχή
τους ‘’τέτοιους’’, επίσημους ή μη, λόγους –τους….!

Σαφώς, χμ, αν καταλάβει κανείς το βρωμερό του πράγματος, ίσως, και να τους επαινέσει….,
ξου, ‘’όπως’’, αλλιώς, ο παραβολολόγος Ιησούς Αντίχριστος ή Αντίχριστος Ιησούς….:
Λουκάς, κεφ. 16, εδ. 8….: «Και επήνεσε ο κύριος τον άδικον διαχειριστήν,
επειδή ενήργησε έξυπνα, / ήτοι, βρώμικα /
διότι οι άνθρωποι του κόσμου τούτου εις τα σχέσεις των με τους ομοίους των
είναι εξυπνότεροι / ήτοι, βρωμερότεροι / από τους ανθρώπους του φωτός»….:
Ο άδικος διαχειριστής….!

Βέβαια…., ως ‘’ομολογεί’’, αναφερόμενος στο τρικ του νεκρού, τάχα, Σολομώντα,
ο σχιζάκιας ξύπνιος μπουνταλάς Μωάμεθ στο Κοράνι ‘’–του’’….: ΚΕΦ. ΣΑΒΑ : ΕΜΕΙΣ….,
λέει….. ‘’σχετικά’’ – σχετικά….. πως….. «αν γνώριζαν / οι δούλοι λαοί /
αυτό που είναι κρυμμένο δεν θα είχαν συνεχίσει να ζουν μέσα στην άθλια δουλεία»….!.....

....: Αλέξανδρος Ζήβας.....

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Σιωπή -- Σκασμός…., πια…., ιδίως, εσείς οι ‘’«σεμνοί και ταπεινοί»’’….! ( 4ο μέρος )….!

…..Ννννναι…., πάντα και παντού της Γης έτσι έκαναν οι «αλληγορικοί» μυημένοι κωδικο’’τέτοιοι’’….,
‘’θεοί’’ και τσιράκια –τους…., ως, λ. χ, οι μυημένοι στα «σεπτά» μυστήριά της Δήμητρα….,
που δεν τους επιτρέπονταν να κοινολογούν τα ‘’μυστικά’’ –τους…., κώδικες, κυρίως….,
«γιατί ο βαθύς (!;) σεβασμός τους έκλεινε το στόμα»….!

Αυτή δε τη σύσταση -- ‘’Νόμο’’ την τηρούν με υπερζήλο όλοι –τους οι ‘’κλειστόστομοι’’….,
χτες και σήμερα…., προσέχοντας να μη φτάσει στ’ αυτιά των ‘’αμυήτων’’ η σημασία τους….,
συνιστώντας…., οι ανώτεροι στους κατωτέρους τους…., σεμνότητα και ταπεινότητα….,
ήτοι, ‘’ντυμένο’’ λόγο…., χξς΄, κι όχι ‘’γυμνό’’ το καλυμμένο κι αλληθοφανές Ψέμα –τους….!
( Α, κωδικοποιητικά, «σεμνά και ταπεινά» συνιστούν….. κι όχι ηθικά και καλοκάγαθα….! )

Σεμνά -- όχι αποκάλυψη κωδίκων συνιστά, ‘’έκτοτε’’, ο κάθε ‘’Δίας’’ στους παρ’ αυτώ….,
νννα…., ούτε καν αποκάλυψη στο ελάχιστο…., αλά….: Ιάμβη, Ήβη,…..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
[[ Εεεεε, όχι και πως θίχτηκαν μη κωδικικά οι αρχιπόρνοι του Ολύμπου ‘’τέτοιοι’’
για τάχα κυριολεκτικό και μη αλληγορικό βυζοδείξιμο της ‘’τολμηρής’’ Ήβης….:
«η Ήβη, σαν γλίστρησε, σερβίροντάς τους, έπεσε,
ώστε η, άθελά της, θέα της γύμνιας της
σκανδάλισε τη σεμνότητα των κατοίκων του Ολύμπου….,
που την έκριναν ανάξια να τους προσφέρει το νέκταρ,
μα και την αμβροσία, που τους εμπόδιζε να γεράσουν.»….:
Ζαν Ρισπέν : Ελληνική Μυθολογία….!

* …..στων ανώμαλων τα βίτσια…., / ουστ τα ομαλά κορίτσια…., /
αφορμή να βρουν μονάχα…., / που προκάτ του Διός η αιτία…., /
ρετιρέ κι Υποκρισία…., / Δίας και Συνεργασία…., /
των Εταίρων Εταιρία…., / ’’δυο που κάνουνε τα τρία’’….! * ]]
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

ταπεινά : -- όχι αρχηγειομανικά κι αντιαρχηγικά συνιστά, και, ο με μάσκα, έστω, Χριστού
Αρχηγός και βασιλόφρων : Πνευματόφρων Ιησούς στους παρ’ αυτώ….,
που, αλλιώς, μέχρι και αποκεφαλισμός….,
ε, αλά αντιβασιλόφρονα : Πνευματόφρονα από ένα σημείο και πέρα
‘’υδατό’’,λαό -- δημοκρατιό,φρονα Ιωάννη Βαπτιστή….: Εβραίικη Μυθολογία….!

…..Λοιπόνννννν…., εεεεε, άντε κι αντιστοιχίστε και ανιστοιχιστείτε άπαντες….,
ω της Γης ‘’θνητοί’’ και ‘’αθάνατοι’’….!.....

''Αντίο'', φίλτατε Θέμη, κι ευχαριστώ πολύ για το που τόσο πολύ με τίμησες…..: Αλέξανδρος Ζήβας…..

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ωραίο το σχόλιο, γι αυτό και το ανάρτησα. Ωστόσο δεν μπορώ να σου απαντήσω στα ερωτήματά σου γιατί δεν είμαι εγώ ο συγγραφέας.
Κι εσύ έχεις τα δίκια σου, και ό συντάξας το κείμενο γράφει ωραία.
Συμφωνώ επίσης μαζί σου για τα chain mail. Είναι κάτι που δεν μ΄αρέσει

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Το πρώτο σχόλιο ήταν για τον ανώνυμο...Αυτό για σένα ,Αλέξανδρε...
Το ''αντίο'' με τρομάζει, ειδικά τώρα που γνωριστήκαμε.
Ποιός θα μας απορροφά την οργή τώρα, που αν ξεσπάσει θα γίνουν πολλά κακά;
Πρέπει να επικοινωνήσουμε.

Μπάμπης Ευθυμίου είπε...

Το άρθρο το υπογράφει ο
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ από την ATHENS VOICE.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ωραία...Σε υπερευχαριστώ, Μπάμπη...Να είσαι καλά!!! :)