Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ακολουθούν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα με δικαιώματα απολύσεων κάθε μήνα, καθώς και τεράστιες περικοπές, ενάντια μόνο στην λαϊκή μάζα




Είμαστε που είμαστε η πιο ακριβή χώρα την Ευρωπαϊκής ένωσης, τώρα κινδυνεύουμε να βγούμε στους δρόμους μιά και έρχονται φρικτές και πολύ δύσκολες μέρες.
Η κυβέρνηση που εδώ και τριάντα χρόνια μας έχει αδειάσει τα ταμία, που έχει χτίσει φατρίες νεόπλουτων κλεφτών, που δεν τους έχει ανοίξει ρουθούνι, εξήγειλλε σήμερα αυτά τα μέτρα, με περικοπές του 14 μισθού, και με απολύσεις, βάζοντας αριθμητικό πλαφόν για κάθε μήνα.
Δηλαδή εντείνουν την αγωνία μας, την στιγμή που είναι ατιμώρητοι, και παραμένουν πλούσιοι οι κλέφτες.
Και μας πουλάνε ιδεολογία και σοσιαλισμό. Αν είναι έτσι ο σοσιαλισμός τότε πως είναι η δεξιά;
Σήμερα μάλιστα είδα τον Σηφουνάκη ( Δείτε εδώ )δίπλα στον πρωθυπουργό τον George, στην Ρόδο, τώρα μάλιστα που είναι εμπλεκόμενος σε μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο στη Σάμο.
Καλά δεν ντρέπονται; Με τι μούτρα βγαίνουν φάτσα - φόρα στην τηλεόραση;
Ετοιμαστείτε για μεγάλους αγώνες. Στην χώρα μας έρχονται δύσκολες μέρες, και θα τις πασάρουν αργά και με το γάντι για να καταπνίξουν την λαϊκά όργη.
Κλείνω με κάποια λόγια του μεγάλου Έλληνα Στάθη Παναγούλη, και ζητώ την επαγρύπνηση και τον παλμό όλων μας:

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, αυτοί που σε λίγο θα πετάξουν τα παιδιά σου στους δρόμους χωρίς δουλειές και οράματα κυκλοφορούν ανάμεσά σου, μέσα στα πλούτη, στα υπερπολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, όλα αυτά είναι δικά σου λαέ , σου τα έκλεψαν και σου ζητούν τώρα να πληρώσεις Ε Σ Υ.

Θα μείνω σ' αυτό το θέμα, και θα ακολουθήσουν πολλά άρθρα για γερά νεύρα και στομάχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: