Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Άλλες εκδηλώσεις στο Δίστομο τον Αύγουστο





Στο Δίστομο, εκτός απ' τα δικά μας παιδιά, που για μένα είναι το σημαντικότερο, έγιναν και οι εξής εκδηλώσεις.
Στο ιστορικό μαγαζί ''Καστανιά'' του Διστομίτη μουσικού Ρεμπέτη , Νίκου Παππά ή Κακούργου, ( θα γίνει ιδιαίτερη μνεία ), ήρθε και τραγούδησε ο Μπάμπης Γκολές με μεγάλο επιτελείο άριστων μουσικών.
Και στην καθιερωμένη πλέον ''γιορτή κρασιού'' ο σπουδαίος Δημοτικός τραγουδιστής Παναγιώτης Λάλεζας.
Αναδημοσιεύω και σχετικό ρεπορτάζ απ' την εφημερίδα ''Τα νέα'' :

Γλέντησε στο Δίστομο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 11 Αυγούστου 2009


ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ στον Νομό Βοιωτίας έχει «γράψει» αυτό το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μπασιάκος. Ο πρώην υπουργός μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά δεν έχει χάσει πανηγύρι και εκδήλωση στην εκλογική του περιφέρεια.

Την Κυριακή βρέθηκε στην ετήσια Γιορτή Κρασιού του ονομαστού για τα κρασιά του Διστόμου. Ο Μπασιάκος εθεάθη με λευκό πουκάμισο, να χαιρετά παρευρισκόμενους και οινοπαραγωγούς. Στο τέλος κάθησε με τον αντιδήμαρχο Κώστα Νταή. Εκεί, υπό τους ήχους δημοτικών τραγουδιών από τον Παναγιώτη Λάλεζα, απόλαυσαν παχυντικούς ρουμελιώτικους μεζέδες, όπως αρνί στη σούβλα. «Το κρασί σου είναι υπέροχο. Θα έρθω πάλι για να αγοράσω για το σπίτι και για τους φίλους μου», είπε ο Μπασιάκος σε γνωστό οινοπαραγωγό της περιοχής. Πάντως, εκτός από τον «πράσινο» αντινομάρχη Βοιωτίας Νίκο Παπαναγιώτου, δεν υπήρξαν άλλες παρουσίες Πασόκων, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε.

Και πάλι ευχαριστώ τον συμπατριώτη μας Λ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: